Πολυμηχανημα HP

ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.

Senior Member
12 November 2007
324
ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Ειναι παλιο μοντελο και δεν ξερω αν δουλευει σωστα ,μου το εδωσαν χωρις καλωδια
και προγραμμα ,παλιοτερα που ειχα ασχοληθει καταφερα να βγαλω μια δοκιμαστικη σελιδα μονο .το μοντελο ειναι office jet R65.

Βασίλη το θέλω για φαξ της γυναίκας μου.
Καλώδια κλπ δεν είναι πρόβλημα...

Στο Λουτράκι κατεβαίνω συχνά γιατί έχω σπίτι εκεί.

παιδιά βρηκα λιγο χρονο σημερα και τσεκαρα το μηχανημα και βλεπω πως εχουν ξεραθει και τα μελανια απο την αχρηστια και δεν βγαζει ουτε καν δοκιμαστικη σελιδα ,εχω την εντυπωση πως δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθει κανεις ειναι καλυτερα να παρει το δρομο της ανακυκλωσης

@ tasoskio : τα μελανια ηταν καινουργια το ασπρομαυρο εγραφε κωδικο 45 και το έγχρωμο 23 (hp1823d)
@ Messenger : δεν εχει φαξ

Re: Απάντηση: Πολυμηχανημα HP

παιδιά βρηκα λιγο χρονο σημερα και τσεκαρα το μηχανημα και βλεπω πως εχουν ξεραθει και τα μελανια απο την αχρηστια και δεν βγαζει ουτε καν δοκιμαστικη σελιδα ,εχω την εντυπωση πως δεν αξιζει το κοπο να ασχοληθει κανεις ειναι καλυτερα να παρει το δρομο της ανακυκλωσης

@ tasoskio : τα μελανια ηταν καινουργια το ασπρομαυρο εγραφε κωδικο 45 και το έγχρωμο 23 (hp1823d)
@ Messenger : δεν εχει φαξ
Βασίλη επειδή έχω 3 μελάνια 45άρια (δηλ. 51645Α) αν δουλεύει το σκάνερ το θέλω οπότε κράτα το (φαξ θα κάνει μέσω PC).

Την Κυριακή θα κατέβω στο Λουτράκι. Στείλε μου αν θέλεις το κινητό σου με πμ.

Τά λέμε...

Bασίλη έχεις πμ. Μήπως τυχόν υπάρχει και το τροφοδοτικό του;
Λέω "μήπως" γιατί στην αρχή γράφεις "χωρίς καλώδια" οπότε χλωμό το βλέπω...

Επίσης (πρός όποιον διαβάζει το νήμα): Αυτό το πολυμηχάνημα δεν παίρνει κοινό παράλληλο καλώδιο εκτυπωτή centronics αλλά χρειάζεται ένα παράλληλο καλώδιo εκτυπωτή mini-centronics (τύπου 1284-C). Μήπως κανένας έχει κανένα τέτοιο στην αποθήκη του; Στη δική μου δεν βρήκα...

Κοkar thanks για την πληροφορία του mini centronics.
Το τροφοδοτικό του 710c κάνει μια χαρά. Κάτι έχει όμως το scanner. Θα το ψάξω το Σ/Κ.