Πολυμηχάνημα

rastafari

New member
24 January 2010
36
Πολυμηχάνημα Epson Stylus Photo RX500

άγνωστης λειτουργικής(πριν από 1-2 χρόνια τύπωνε κανονικότα) κατάστασης και χωρίς

το καλώδιο τροφοδοσίας . . .

Παραλαβή από Santa Barbara . . .

Eυχριστώ

Με ενδιαφέρει και μένα.
Αν γίνει κλήρωση βάλε με μέσα.
Και συγχαρητήρια για την δωρεά!

Μπράβο πολύ καλη κίνηση.
Ενδιαφέρομαι και εγω για το συγκεκριμένο

Αν και δεν ήθελα να μπω σε τετοια διαδικασία εφόσον υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι
θα ακολουθήσω και εγώ τον δρόμο της κλήρωσης. . .
Όσοι θέλετε λοιπόν δηλώστε ενδιαφέρον με ενα post εδώ μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι. . .

Μοναδικός όρος από την πλευρά μου είναι η παραλαβή από το σπίτι μου. . .
και. . .
να υπενθιμίσω πως δεν γνωρίζω κατα πόσο είναι λειτουργικό το μηχάνημα μιας και τα μελάνια έχουν ξεραθεί . . .
Κατά τα άλλα πριν 2 χρονάκια περίπου τύπωνε κανονικότατα. . .
Ενημερώνω μην τυχόν το παρει κάποιος,δεν του δουλέψει και αρχίσουμε τπτ περίεργα σενάρια . . .

Ευχαριστώ :)

Αν και άργησα τα κατάφερα . . .
Είχα κάποια θεματάκια και δεν με άφηναν να ασχοληθώ καθόλου με το net τις προηγούμενες ημέρες . . .

Αν και με μια συμμετοχή λιγότερη λοιπόν η και αφού "έκλεψα" τον τρόπο από το μέλος koukoulis η κλήρωση έγινε κανονικά
εστώ και με μια μικρή καθυστέρηση . . .

538kkh.jpg

Oι αριθμοί έχουν να κάνουν με τον αριθμό του Post που έχει κάνει το κάθε μέλος στο συγκεκριμένο topic. . .

@Messenger σου κλήρωσε φίλε μου και περιμένω pm σου . . .

Αν δεν ενδιαφέρεσαι ρίξε το μπαλάκι στον επόμενο . . .

Ευχαριστώ πολύ . . .

Kύριος ο κος Βαγγέλης. . .
Το πολυμηχάνημα παρελήφθη αμμεσότατα!!

Τον ευχαριστώ πολύ και πάλι . . .

Επανερχόμαστε!
Δεν βλέπει το scanner και έχουν ξεραθεί τα μελάνια νομίζω.

Δεν τα κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Δεν προσπάθησα και πολύ είναι η αλήθεια λόγω έλλειψης χρόνου (και γνώσεων μάλλον!)

Λοιπόν η δεοντολογία - νομίζω - λέει ότι πάει στον svellinis . Αν δεν ενδιαφέρεται σειρά έχει ο skynett και μετά ο kokoko.
Παραλαβή κοντά στο σπίτι μου (Παπάγου-Χολαργός). Μπορώ να το φέρω σε κοντινές αποστάσεις με αυτοκίνητο.

Στείλτε πμ ή καλύτερα ποστάρετε εδώ σας παρακαλώ αλλά σημειώστε ότι θα λείψω λίγες μέρες και θα είμαι χωρίς ιντερνετ.

Επανερχόμαστε!
...... και έχουν ξεραθεί τα μελάνια νομίζω........

Αυτό είναι το πρόβλημα με τους EPSON. Η κεφαλή εκτύπωσης τους είναι μόνιμη και οταν βουλώσει απο ξεραμένο μελάνι τον κλαις, αν δε είναι να μην τυπώνεις συχνά τότε ξαναπαίρνεις άλλης φιλοσοφίας εκτυπωτή.

Κρίμα το πολυμηχάνημα είναι καλό μοντέλο. Δεν μου πάει να το ανακυκλώσω αλλά πιάνει και χώρο. Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον θα το πάω για ανακύκλωση...