Πολύμπριζο ασφαλείας

lisaki2004

New member
28 April 2008
83
Καλημέρα σε όλους!

Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ. αγόρασα ένα πολύμπριζο ασφαλείας της Φίλιπς, απ'αυτά που κυκλοφορούν ευρέως σ εόλα τα καταστήματα.. για να συνδέσω την τηλεόραση.

Ήθελα να ρωτήσω, εκτός από την πρίζα για το ρεύμα, συνδέεται και η κεραία σε αυτά τα χρυσά που έχει στην μικρή πλευρά; Δλδ βάζω καλώδιο κεραίας στον τοίχο το συνδέω με την υποδοχή στο πολύπριζο, και μετά από τη δίπλα υποδοχή του πολυπρίζου συνδέω άλλο καλώδιο κεραίας με την τηλεορασίτσα;; γιατί το IN και OUT που έχει στο πολύμ,πριζο μου φαίνονται ίδια, έχουν και τα 2 τρυπούλες. δε θα πρεπε το ένα να έιναι με τρυπούλα και το άλλο να δέχεται τρυπούλα;; γιατί έχω 2 ίδια καλώδια κεράιας και δεν μπορώ να τα συνδέσω.. πρέπει να πάρω καλώδιο που να είναι και στις 2 πλευρές με βύσμα (τύπου..) καταλάβατε πιστεύω.. ε;; :idea:-bye-

ευχαριστώ!!

Υποθέτω ότι οι ερωτήσεις αφορούν κάτι τέτοιο....
spn6540_10_rtv_.jpg

...σχετικά με τη σύνδεση δεν άφησες περιθώριο σε κανένα να απαντήσει, αφού έδωσες όλες τις απαντήσεις μόνη σου:2thumb22sup:

Επίσης κυκλοφορούν και αντάπτορες Coax RF αρσενικό σε RF αρσενικό .....
product_image_1577.gif

...έχει και από τις δυο πλευρές βύσμα (τύπου...), από τη μια μπαίνει στη τρυπούλα του πολύμπριζου και από την άλλη περιμένει τρυπούλα να έρθει, οπότε θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καλώδια που έχεις.

Re: Απάντηση: Πολύμπριζο ασφαλείας

αχ σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!

ε!! είδες τι αστέρι είμαι!!! :award: απλά δεν ήξερα αν σκέφτομαι σωστά γιατί μου φαινόταν αυτονόητο να έχει από μόνο του διαφορετικα (αρσενικό και θηλυκό που λέτε σεις οι επιστήμονες) και έλεγα ότι για να μην έχιε μπορεί να ισχύει κάτι άλλο που δε το γνώριζα.. οπότε θ απάρω αυτό το πραγματάκι που λες και θα είμαι οκ...

από τον τοίχο στο ΙΝ του πολύπριζου και από το OUT του πολύπριζου στην τηλεόραση!!! τέλεια τα γονείδι αθα κοιμούνται ήσυχα πια!!!

σ'ευχαριστώ, Χρήστο (; αν δεν κάνω λάθος) :grinning-smiley-043