Πολύτιμη η βοήθεια σας, και σε εμένα για αγορά

MikeVW

New member
5 July 2009
11
Πραγματικά το forum με έχει ξεμλποκάρει μέχρι τώρα όποτε χρειάστηκα κάτι.
Λοιπόν θέλω πάλι την βοήθεια σας.Έγω είμαι κάτοχος μιας Panasonic TH-42PX70E είναι η κλασσική Panasonic που χρειάστηκε αλλαγή το panel της... Έκτος από αυτό που από ότι κατάλαβα έτυχε, η TV είναι άπαιχτη, ενώ παράλληλα την προσέχω και εγώ με το να δουλέυει όποτε πραγματικά χρειάζεται, για ταινίες και κάνα PS3 με νορμάλ χρήση πάντα.
Τώρα θέλει να πάρει η κοπέλα μου μια, όπου το κριτήριο της έιναι η τιμή 600-900.Διαφορές δεν θα καταλάβει από εκεί και πέρα. Έγω θέλω να βάλω και το θέμα ποιότητας (αντοχής) γιατί έχει το κλασσικό να είναι ανοιχτή η TV και να κάνει ένα σωρό πράγματα και απλά να την ακούει και ας είναι στην κουζίνα.Επειδή το πρωί δουλεύει μιλάμε για μέσο όρο θέασης κάνα 5ώρο την ημέρα.
Τι μου προτείνεται, που να είμαι κάπως σίγουρος πως με την λειτουργία που θα της κάνει, σε 3-4 χρόνια η TV θα είναι οκ???
Μέχρι στιγμής καταλίγω στις plasma της Panasonic, άλλες που έχω στο νου είναι η Sharp και η Philips.
Ευχαριστώ πολύ!!!!-bye-

Αν δεν παρεις παλι Panasonic κοιτα την Samsung 40B553...

τις φοβάμαι λίγο τις Samsung, δεν ξέρω γιατί. Ίσως και να κάνω λάθος και η αλήθεια είναι πως δεν έχω εμπειρία.Θα το κοιτάξω πάντως!!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!

Αν δεν πάρεις την Panasonic P42U10 που έχει όλα τα καλούδια με μόλις 549 ευρώ τότε να ξεπεράσεις τα ψυχολογικά σου:speechless-smiley-0 και να πάρεις Samsung. Αφού φτάνεις στα 900 ευρώ ψάξε για την 40Β650 που είναι πολύ καλή στη κατηγορία της. Πραγματικά αξίζει τον κόπο και μπορείς να τη βρεις μέσα στα όρια που έχεις βάλει. Μπορείς τέλος να δεις για λίγο φτηνότερα και την 40Β620 που δεν έχει μεν τον νέο επεξεργαστη της Β650 αλλά έχει τα 100 Ηz που είναι χρήσιμα σε τηλεοπτικό σήμα.

Μου προτείνετε lcd και με βαση την χρήση που σας είπα??? Μια επιλογή plasma είναι λάθος για τέτοια χρήση??? Δεν γνωρίζω πολλά από τις διαφορές τους αλλά από αυτα που έχω διαβάσει έχω αυτές τις απορείες. Ποιές είναι οι εταιρίες που μπορούμε να πούμε με όποια σιγουριά πως αυτή πχ. είναι κάλή κατασκευή όπως πχ. στα αυτοκιν. που κάποιος επιλέγει honda, toyota λόγο αξιοπιστίας μηχανής ή audi λόγο ποιοτικού εσωτερικού χώρου? (άσχετο λίγο το πχ. αλλά πιστεύω να έγινα κατανοητός)

Αν την αφήνει ανοικτή να παίζει,
με κλειστά μάτια παίρνεις μια lcd.
Εξαρτάται πόσα χρήματα θες να δώσεις, και πόσες ίντσες.
Αν ένα κανάλι παίζει ασταμάτητα 5 ώρες τη μέρα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για burn in και είναι κρίμα.

Αν την αφήνει ανοικτή να παίζει,
με κλειστά μάτια παίρνεις μια lcd.
Εξαρτάται πόσα χρήματα θες να δώσεις, και πόσες ίντσες.
Αν ένα κανάλι παίζει ασταμάτητα 5 ώρες τη μέρα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για burn in και είναι κρίμα.

μέχρι 1000 ευρώ και 40-42 ίντσες είναι καλά γιατί θα είναι σε μεγάλο σαλόνι.
Για την Samsung λες δηλαδή?

Η την 40Β650 ή την 40W5500 που ειναι τουλαχιστον εφαμιλλη και ελαχιστα φτηνοτερη