ποντικι και ανταπτορας δυκτιου

argi φοβερό το ποντίκι κ σε άριστη κατάσταση. Είμαι ενθουσιασμένος. Για όποιον ενδιαφέρεται ενημερώνω ότι παίζει σε htpc με debian lenny out of the box στις βασικές λειτουργίες του. Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να ενημερώσω αργότερα πως πήγε το σετάρισμα των xtra λειτουργιών που έχει πάνω.

Σε ευχαριστώ argi για την απροβλημάτιστη συναλλαγή.

argi φοβερό το ποντίκι κ σε άριστη κατάσταση. Είμαι ενθουσιασμένος. Για όποιον ενδιαφέρεται ενημερώνω ότι παίζει σε htpc με debian lenny out of the box στις βασικές λειτουργίες του. Αν υπάρχει ενδιαφέρον μπορώ να ενημερώσω αργότερα πως πήγε το σετάρισμα των xtra λειτουργιών που έχει πάνω.

Σε ευχαριστώ argi για την απροβλημάτιστη συναλλαγή.

Να ρωτήσω εγώ κάτι... αυτό λειτουργεί σαν Wiimote ας πούμε που δείχνεις στην τηλεόραση και ακολουθεί ο κέρσορας, ή απλά αναγωρίζει μερικές κινήσεις του καρπού και εκτελεί αντίστοιχες λειτουργίες;

Αρχικά να σου πω ότι εμφανισιακά αποτελεί κόσμημα για κάθε rack. Δεν έχω χρησιμοποιήσει Wiimote για να το συγκρίνω, αλλά απλά μπορώ να πω ότι ακολουθεί τις κινήσεις του χεριού σε οποιαδήποτε θέση και αν το κρατάς (δηλ. δεν παίζει ρόλο εάν είναι οριζόντιο ή κάθετο ή αν κοιτάει ή όχι την τηλεόραση).