port forwarding κλπ

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
έχω εγκαταστήσει μια ip camera που μέχρι στιγμής έχω σετάρει να λειτουργεί σε τοπικό δίκτυο και ασύρματο.
Το θέμα είναι ότι για να την λειτουργήσω σε remote πρέπει από όσο έχω καταλάβει να σετάρω το port forwarding στο router μου.
Αυτό είναι ένα huawei που δίνει η cosmote.
Το πρόβλημα όμως είναι ότι η cosmote έχει ενεργοποιήσει ακόμα ένα βαθμό ασφαλείας που πρέπει να απενεργοποιήσεις για να κάνεις το port forwarding.
Βλέποντας στη σελίδα της cosmote κάτι φοβερές προειδοποιήσεις κλπ, πριν το κάνω, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω όταν θα ανοίξω μια πόρτα προς τα έξω για να βλέπω την κάμερα?

Κοίτα όταν ανοίγεις μια ‛πόρτα’ για κάμερα στο σπίτι σου
Καλό είναι να υπάρχουν προειδοποιήσεις ασφάλειας

Γενικά , φρόντισε να είναι Updated η κάμερα με το πιο πρόσφατο firmware και βάλε ισχυρό password
Να παρακολουθείς το site του κατασκευαστή για τυχών ανανεώσεις και να τις εγκαθιστάς άμεσα

τελικά το θέμα περί βαθμού ασφαλείας κλπ πρέπει να ήταν άσχετο...(κάπου το διάβασα στο insomnia...:violent-smiley-030: μπορεί να μην κατάλαβα και εγώ.... :grandpa:) τελικά βρήκα που ήταν στο router μου το port forwarding, σε ένα άσχετο μενού περί NAT κλπ, έβαλα τη διεύθυνση και τώρα είναι οκ.
εννοείται έβαλα καλούτσικο password...

τελικά το θέμα περί βαθμού ασφαλείας κλπ πρέπει να ήταν άσχετο...(κάπου το διάβασα στο insomnia...:violent-smiley-030: μπορεί να μην κατάλαβα και εγώ.... :grandpa:) τελικά βρήκα που ήταν στο router μου το port forwarding, σε ένα άσχετο μενού περί NAT κλπ, έβαλα τη διεύθυνση και τώρα είναι οκ.
εννοείται έβαλα καλούτσικο password...

Define καλούτσικο password...
Φαντάζομαι να έχει ειδικούς χαρακτήρες και πολλούς χαρακτήρες? Πόσους ας πούμε?