πώς βάζω εικόνα μέσα στο κείμενο;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,358
Αθήνα
Μια βοήθεια σε μια απορία μου παρακαλώ:
πώς μπορώ στο κείμενο του post μου να βάζω και φωτογραφία (όχι ως συννημένη ούτε ως link αλλά ως μέρος του κειμένου);
Το βλέπω να γίνεται κατά κόρον αλλά δεν ξέρω πώς.
Ευχαριστώ

Πρέπει κάπου να την έχεις σώσει στο σκληρό σου δίσκο, από εκεί θα πάς στην διαχείρηση συνημμένων και θα βρείς την διαδρομή που βρίσκεται η εικόνα στον σκληρό σου.
Ισως να χρειαστεί μια σμίκρυνση με την έννοια η πλατφόρμα υποστηρίζει συγκεκριμένη διάσταση φωτογραφιών.
Ελπίζω να βοήθησα, ωστόσο εάν κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά είμαι σίγουρος ότι όλο κάποιος άλλος θα μπορέσει να σου εξηγήσει κάπως καλύτερα

Πρέπει κάπου να την έχεις σώσει στο σκληρό σου δίσκο, από εκεί θα πάς στην διαχείρηση συνημμένων και θα βρείς την διαδρομή που βρίσκεται η εικόνα στον σκληρό σου.
Ισως να χρειαστεί μια σμίκρυνση με την έννοια η πλατφόρμα υποστηρίζει συγκεκριμένη διάσταση φωτογραφιών.
Ελπίζω να βοήθησα, ωστόσο εάν κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά είμαι σίγουρος ότι όλο κάποιος άλλος θα μπορέσει να σου εξηγήσει κάπως καλύτερα

Δυστυχώς αυτό που περιγράφεις είναι για να βάλεις εικόνα ως συννημένη.
Εγώ θέλω η εικόνα να είναι μέσα στο κείμενο όπως εδώ :
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12202
Ευχαριστώ πάντως

Πρέπει να βρίσκετε κάπου στο internet. Mε φωτογραφίες από το σκληρό σου δίσκο δεν μπορείς να το κάνεις.