Πως βγαίνουν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές....

 Νίκος

Supreme Member
...βασίζονται σε πραγματικά γενονότα..:flipout:

Το βλέπω και το ξαναβλέπω αλλά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό που λέγαμε για τον στρατό, αλλά λίγο αλλαγμένο. "Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζουν οι Αμερικάνοι". Έλεοςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

αν η κοπέλα ήταν Ελληνίδα.....

το επώνυμο της, όπως συνηθίζει να λέει κι ένας κολλητός μου, σίγουρα θα ήταν...... ΚΟΘΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!:grinning-smiley-043

πάντως γέλασα με την καρδιά μου Νικ..-bye-

Εγώ πάντως θα την ήθελα γιά παρέα, χωρίς δεύτερη σκέψη...

Αλλωστε κάτι τέτοιες είναι πολύ πιό ευχάριστες από κάτι σνομπάρες μελαχροινές που μπορεί να ξέρουν τα πάντα αλλά δεν τους βγάζεις λέξη ούτε με το τσιγκέλι...

ευχάριστες και εύκολες θα συμπλήρωνα...

μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.....

κι ακόμα πιο τυχεροί εμείς οι υπόλοιποι!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Εγώ πάντως θα την ήθελα γιά παρέα, χωρίς δεύτερη σκέψη...

Εισαι Τεραστιος , ειληκρινης και παρολο που δεν εισαι απο την καλαματα ξερεις να ξεχωριζεις το " καλο λαδι " .
Τα σεβη μου .
Καλυτερα lost σε μια τετοια ξανθια και οσο κρατησει ..................................... παρα χαμενος στη μεταφραση .

Ε, μα η γυναίκα "ζωγραφίζει"... Αυτό το προσωπάκι... τι να σου λέει τώρα, αν είναι καλύτερη η balanced σύνδεση στον ενισχυτή, ή η απλή ?.... Η ότι φταίνε οι Εβραίοι για το μεσανατολικό ?

Ε, μα η γυναίκα "ζωγραφίζει"... Αυτό το προσωπάκι... τι να σου λέει τώρα, αν είναι καλύτερη η balanced σύνδεση στον ενισχυτή, ή η απλή ?.... Η ότι φταίνε οι Εβραίοι για το μεσανατολικό ?

Ασε που η κοπελιτσα ειναι και γ@μω τα ΑΤΜ ............ και σου δινει χωρις καρτα και πιν .

έλα βρε παιδιά... δε φταίει αυτή! Αφού ως γνωστόν δεν υπάρχουν αρκετοί χάρτες στις ΗΠΑ! Το είπε και η Miss Teen South Carolina

!

:slapface:

Last edited: