Πως βλέπετε 3D .MKV, με ποιον player ???

VASI

New member
22 March 2008
87
Το PowerDVD10 το έχω !! αλλά για ορισμένα προβλήματα, όπως οι υπότιτλοι!! η εμφάνιση τους το μέγεθος , καθιστά αναγκαίο έναν δεύτερο player , δοκίμασα το bino,PotPlayer, NVIDIA_3D_Vision_Video_Player, StereoscopicPlayer αλλά δεν είδα 3d !!!
Η τηλεόραση μου είναι η ES6340, ίσως να μην έχω βρει και την σωστή ρύθμιση......

Re: Πως βλέπεται 3d .mkv ποιον player ???

Το PowerDVD10 το έχω !! αλλά για ορισμένα προβλήματα, όπως οι υπότιτλοι!! η εμφάνιση τους το μέγεθος , καθιστά αναγκαίο έναν δεύτερο player , δοκίμασα το bino,PotPlayer, NVIDIA_3D_Vision_Video_Player, StereoscopicPlayer αλλά δεν είδα 3d !!!
Η τηλεόραση μου είναι η ES6340, ίσως να μην έχω βρει και την σωστή ρύθμιση......

Για τα αρχεία θα πρέπει ή να το ενεργοποιείς από την τηλεόραση ή να χρησιμοποιείς κάποιον player που να γυρίζει την έξοδο σε 3D (πχ stereoscopic)

MEDIA PLAYER CLASIC HOME CINEMA απλα τα κανει ολα , με προσθηκη διαφορων φιλτρων βλεπω 3D κανονικοτατα με υποτιτλους εξωτερικους side by side, εχω ηχο dts HD MASTER AUDIO μονο dolby true HD δεν εχω καταφερει να βγαλω αλλα μικρο το κακο:grinning-smiley-043

johnnyR το "side by side " πως το επιλεγείς στο "MEDIA PLAYER CLASIC HOME CINEMA " λέμε για αυτό http://mpc-hc.sourceforge.net/ και τι εξωτερικά φίλτρα βάζεις ?

Portioli Στο stereoscopic έχει καμιά 10 επιλογές εισόδου, και καμιά 15 επιλογές εξόδου !! που να βρω άκρη !! την samsung es 6340 έχω τι επιλογές πρέπει να κάνω !! και δεν ειναι free, αν την εβρισκα την ακρη θα εβαζα ubuntu με το bino

Ναι αυτο το MPC-HC, μετα πρεπει να εγκαταστησεις το ffdshow raw filter και πας ¨δεξι κλικ-->properties-->τικαρεις το subtitles-->πας απο κατω placement και τικαρεις το stereoscopic subtitles και απλα σπαει τους υποτιτλους σε δυο μερη αριστερα και δεξια για το side by side , μετα αν πας λιγο πιο κατω στο font ρυθμιζεις και το μεγεθος

βλέπω δυο ίδιες εικόνες αριστερά-δεξιά....κανένας ? Στο powerdvd στις ρυθμίσεις εξόδου για την τηλεόραση έχει HDMI 1.4 (720P,60Hz 1080P,24Hz και 720P,50Hz) δουλεύει, ενώ έχει και μια επιλογή anaglyph Red/cyan η οποία δεν δουλεύει !!

Last edited by a moderator:
βλέπω δυο ίδιες εικόνες αριστερά-δεξιά....κανένας ? Στο powerdvd στις ρυθμίσεις εξόδου για την τηλεόραση έχει HDMI 1.4 (720P,60Hz 1080P,24Hz και 720P,50Hz) δουλεύει, ενώ έχει και μια επιλογή anaglyph Red/cyan η οποία δεν δουλεύει !!

Την επιλογή για anaglyph τι να την κάνεις σε ενεργή 3DΤV?
Θα δεις με μπλε κόκκινα/γυαλιά??????

Δες λίγο αν είναι τικαρισμένο το stereoscopic 3D, παίξε λίγο με τα I/O στον Stereoscopic
Λίγο πείραγμα στις ρυθμίσεις θέλει, δεν είναι τόσο σύνθετο.

Στα BluRay υπάρχει μέσα στο EDID η πληροφορία για το 3D έτσι ώστε να γυρίζει η τηλεόραση μόνη της.
Στα ψηφιακά αρχεία δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Η θα πρέπει να χρηστιμοποιήσεις player που να σου δίνει έξοδο 3D πχ Stereoscopic,
ή θα πρέπει να το γυρίζεις μόνος σου στην TV με κάποιον 2D player.

Last edited:
Ετσι δουλευει......

έπαιξε και με το bino 3d, αύριο θα δοκιμάσω στο ubuntu

Attachments

• StereoscopicPlayer.jpg
    StereoscopicPlayer.jpg
    174.9 KB · Views: 179
Last edited by a moderator:
:angry: δυστυχώς το bino 3d στο (ubuntu 12.10) δεν κουμπώνει στην επιλογή OpenGL όποτε δεν έχει 3d , δεν ξέρω, από την μεριά της nvidia τι γίνεται ?????