Το είδα λίγο στην αρχή, φαίνεται πολύ καλό, αλλά αδυνατώ να παρακολουθήσω τους μεγάλου μήκους υπότιτλους που αλλάζουν γρήγορα και δεν προλαβαίνει κανείς να σκεφτεί τι διαβάζει... Υπάρχει τρόπος για πιό αργή κίνηση στα βίντεο αυτά ? Εεε, είμαι και λίγο αργόστροφος...
Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για το "money as debt"; Παρόμοια πράγματα λέει και το "zeitgeist: addendum". Προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός με τέτοια ντοκιμαντέρ, τα είδα πρόσφατα, μάλιστα για το money as debt είχα βρει και μια σελίδα που υποτίθεται ότι καταρρίπτει κάποιους από τους ισχυρισμούς του, θα την ποστάρω από το σπίτι. Καλό είναι όταν βρίσκετε κατι τέτοιο να ψάχνετε μετά στο google για debunking (πχ για "money as debt debunking") για να διαβάζετε και την άλλη άποψη. Αν υπάρχει κάποιος οικονομολόγος πάντως να μας διαφωτίσει θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
Να η σελίδα που έλεγα, αν και δεν την έχω διαβάσει ακόμα (βαρέθηκα να πω την αλήθεια, αλλά κάποια στιγμή θα της ρίξω μια ματιά):
http://hidhist.wordpress.com/bankst...onspiracy-theories-and-other-financial-myths/
Κατ αρχην μπορεις να το κατεβασεις (βαλε στο google money as debt )
και μπορεις να πατας το pause :a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.