πως....divx 1.4gb

akren

Supreme Member
8 June 2007
4,266
Ηρακλειο
πως θα γραψουμε ενα αρχειο .divx 1.4gb σε DVDRW δισκακι?
σε απλο DVD+R το γραφει χωρις προβλημα.
εχω ενα LG 4160B και εχω προσπαθησει με διαφορα software αλλα δεν γινεται.

μηπως ειναι προβλημα του LG?

αν ειναι σε λαθος κατηγορια παρακαλω να μεταφερθει.

Last edited:
το μπερδεμα ειναι οτι το προγραμα εγγραφης, μου βλεπουν το δισκακι σαν CD, και αλλαζει και το εικονειδιο στο my computer, σαν CD-ROM απο DVD-RAM που ειναι το κανονικο, οταν βαλω DVD-RW.

μαλλον παω για αλλαγη αρα να παρω nec η pioneer DVDRW?

τα SATA προσφερουν κατι παραπανω απο τα κοινα η το ιδιο ειναι?

Last edited:
Εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι θέμα ασυμβατότητας με το recorder σου. Μήπως έχεις βάλει κάποιο δισκάκι που δεν υποστηρίζεται;

Τα s/w εγγραφής πάντως έχουν σίγουρα την ίδια συμπεριφορά, απλώς αν έχεις ξαναγράψει στο rw σου λένε πρώτα πως θα κάνουν ένα quick erase.

Τα s/w εγγραφής πάντως έχουν σίγουρα την ίδια συμπεριφορά, απλώς αν έχεις ξαναγράψει στο rw σου λένε πρώτα πως θα κάνουν ένα quick erase.

ναι,το λεει αυτο αλλα δεν το κανει για τι μετα αρνειται να το κανει format-erase.

ειχα ενα imation και τωρα πηρα ενα TDK αλλα παλι το ιδιο.

Last edited:
Μήπως απλά έχει πρόβλημα τρο συγκεκριμένο αρχείο και σου χτυπάει στην εγγραφή? Εχεις δοκιμάσει με άλλο divx 1.4GB?

μα το εχω γραψει ηδη σε DVD+R μονο που ειναι σε TAIYO

με το ιματιον κολαει περιπου στο 8%

Last edited:
ακρεν έτσι όπως τα περιγράφεις μου φαίνεται ότι πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε αναβάθμιση στο firmware (αν δεν το έχεις ήδη κάνει). Κάτι τέτοιες ασυμβατότητες τις διόρθωσα κι εγώ με ένα παλιό πλεξτορ που έχω...
Μπες στο site της lg κ κατέβασε το νέο fw

Last edited:
τελικα εκανα ενα "downgrade" στο filmware του αντιγραφικου και το εκαψα το δισκακι.
ειναι λιγο παραξενο αν μη τι αλλο.

Εδώ και 9 χρόνια έχω ένα scsi cd-r 12x στο παλιό pc και εδώ κ 3 χρόνια ένα dvd-r 8x και τα δύο plextor. Δεν μου έχουν παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Eχουν γράψει χιλιάδες cds, dvds, διαβάζουν δισκάκια με γρατζουνιές/χαρακιές (που τα έχω βάλει σε άλλα drives κ κολλάνε) κ είναι ελάχιστες (μετρημένες στα δάχτυλα) οι φορές που μου έχουν κάψει δισκάκια (buffer underun όταν ζόριζα το pc ενώ γινόταν η εγγραφή). Έχουν το καλύτερο laser, plextor δαγκωτό!

επειδη τα προβληματα επανηλθαν πηγα και αγορασα το samsung sh-203p retail
στα 37 .
πολυ καλο μηχανακι και γρηγορο
εχει μεσα στην συσκευασια καλωδιο s-sata,nero 7.9 και διαφορα utilities συν δυο προσοψεις silver και black.

http://www.cdfreaks.com/reviews/Samsung-SH-S203B-DVD-Burner-Review