Πώς δουλέυουν τα video senders?

teris3

Established Member
22 January 2011
219
H ερώτηση μάλλον παλιά και κλασσική.
Εχω Nova στο σαλόνι και θέλω να βλέπω και στην τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο.
Εψαξα και βρήκα ότι χρειάζομαι έναν ασύρματο video sender οπότε ξεκίνησα το ψάξιμο και κατέληξα σε έναν Nikkai που διαβάζω καλές κριτικές και είναι και στ 5.8Ghz για να μην δέχεται παρεμβολές από ασύρματα και μικροκύματα.

Η ερώτησή μου είναι πώς θα συνδεθεί αυτό το πράγμα. Από την σελίδα που θα το αγοράσω, λένε
¨"This system is very easy to set up and comes with a user friendly instruction booklet. Simply connect the transmitter to the main TV through a Scart socket.
Then connect the receiver to the second TV through a Scart Socket."

Εγώ σε κάθε TV έχω από ένα scart μόνο, που σε αυτήν στο σαλόνι είναι συνδεδεμένος ο Dreambox και στην μέσα ΤV ένα DVD.
Αρα πώς θα δουλέψει;

H ερώτηση μάλλον παλιά και κλασσική.
Εχω Nova στο σαλόνι και θέλω να βλέπω και στην τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο.
Εψαξα και βρήκα ότι χρειάζομαι έναν ασύρματο video sender οπότε ξεκίνησα το ψάξιμο και κατέληξα σε έναν Nikkai που διαβάζω καλές κριτικές και είναι και στ 5.8Ghz για να μην δέχεται παρεμβολές από ασύρματα και μικροκύματα.

Η ερώτησή μου είναι πώς θα συνδεθεί αυτό το πράγμα. Από την σελίδα που θα το αγοράσω, λένε
¨"This system is very easy to set up and comes with a user friendly instruction booklet. Simply connect the transmitter to the main TV through a Scart socket.
Then connect the receiver to the second TV through a Scart Socket."

Εγώ σε κάθε TV έχω από ένα scart μόνο, που σε αυτήν στο σαλόνι είναι συνδεδεμένος ο Dreambox και στην μέσα ΤV ένα DVD.
Αρα πώς θα δουλέψει;

Πανεύκολα, συνδέεις το transmitter με την ΝΟΒΑ, στο scart ή στα RCA και αν θες και το DVD στην μέσα τηλεόραση, αγοράζεις και ένα Α/Β scart switch και συνδέεις στο Α το DVD και στο Β το receiver του Nikkai. Την έξοδο του Α/Β scart switch στο Scart της TV...

οκ ,το A/B scart switch για την μέσα το κατάλαβα.
Για την κεντρική όμως, αν συνδέσω το video sender με το Dreambox με το scart, πώς θα συνδεθεί ο Dreambox με την TV αφού και ο Dreambox και η TV έχουν ΜΟΝΟ από μία scart υποδοχή;

οκ ,το A/B scart switch για την μέσα το κατάλαβα.
Για την κεντρική όμως, αν συνδέσω το video sender με το Dreambox με το scart, πώς θα συνδεθεί ο Dreambox με την TV αφού και ο Dreambox και η TV έχουν ΜΟΝΟ από μία scart υποδοχή;

Ο Dreambox έχει και video , L/R output , άρα μπορείς με ένα καλώδιο RCA-Scart να κάνεις την δουλειά σου

Attachments

• dreambox.jpg
    dreambox.jpg
    54.6 KB · Views: 12