Πως γραφω ενα BLUE RAY σε δισκακι Blue ray ;;;;

16 July 2006
7,530
HAMBURG
Παιδες εκανα ριπ ενα μπλου ρευ αγορασμενο και θελω να το γραψω σε μπλουρευ δισκακι των 25 Γιγα !!!

ως εδω καλα διοτι εχω γραψει δισκακια 7 μεχρι στιγμης με το ΝΕΡΟ 9 και το γραφτηρι της LG το γνωστο.....
αλλα ολα τα εχω γραψει σαν DATA Blue ray και τα οποια παιζουν στο HTPC μου αψογα χωρις προβλεμ......

ελα ομως που θελω την ταινια να την γραψω για ενα φιλο μου για να την δει στο επιτραπεζιο πλευερ του και θελω να μαθω τι επιλεγω στο ΝΕΡΟ 9 για να γραφτει το Ριπ απο τον σκληρο σαν κανονικο Blue ray σε δισκακι Blue ray ;;;;;;;;;;;;

καποιο πρωτο βημα ....

Τιποτα το ιδιαίτερο.

Το Blu Ray (όχι BluE :) ), δεν έχει αντίστοιχη προστασία με αυτή του DVD.

Οποτε απλώς κανεις Drag n drop τα αρχεια (αντιγραφοντας δλδ την δομή του rip στο δισκάκι στο Nero).

Φρόντισε μόνο να εχεις το σύνολο των φακελων που χρειαζεται (τους φτιαχνεις αν δεν υπαχρουν - και τους αφήνεις κενους) :

- Inside Root we should have 2 folders: BDMV και CERTIFICATE
- Inside BDMV we should have : CLIPINF, PLAYLIST, STREAM, BDJO, JAR, META, AUXDATA, 2 bdmv files and BACKUP (inside BACKUP we should have CLIPINF, PLAYLIST, BDJO, JAR and 2 bdmv files)
- Inside CERTIFICATE we should have BACKUP

Η αναπαραγωγη βεβαια σε desktop μηχανημα δεν ειναι 100% εγγυημένη (για λόγους όμως που δεν εχουν να κάνουν τόσο με τα παραπάνω όσο με το δισκάκι, το γραφτήρι, το player κλπ).