πως κατεβαίνει η βελόνα

πιο αργά μου φαίνεται και μάλλον είναι φυσιολογικό αν το σύστημα είναι με κύλινδρο που καθυστερεί με λάδι σιλικόνης. ( τι Cst έχει;; ξέρεις; )
κάνε μια δοκιμή να ασφαλίσεις τον βραχίονα στο arm rest με σηκωμένο τον μοχλό ανύψωσης του για ένα ολόκληρο βράδυ.

πιο αργά μου φαίνεται και μάλλον είναι φυσιολογικό αν το σύστημα είναι με κύλινδρο που καθυστερεί με λάδι σιλικόνης. ( τι Cst έχει;; ξέρεις; )
κάνε μια δοκιμή να ασφαλίσεις τον βραχίονα στο arm rest με σηκωμένο τον μοχλό ανύψωσης του για ένα ολόκληρο βράδυ.

δεν ξέρω τι είναι το Cst . Ο βραχίονας είναι ο RB250 . Θα το ασφαλίσω και βλέπουμε

δεν ξέρω τι είναι το Cst . Ο βραχίονας είναι ο RB250 . Θα το ασφαλίσω και βλέπουμε

μονάδα μέτρησης πυκνότητας.
άσε να σου πει ο AUDIOLYTIC καλύτερα που έχει λύσει/δέσει/περιποιηθεί ίσαμε 2000 τέτοιους

μετά από αρκετές παρατηρήσεις είδα ότι όταν είναι ψηλότερα η βελόνα , φρενάρει όταν φτάνει κοντά στον δίσκο .
Την επανέφερα στο κανονικό ύψος βέβαια γιατί εκεί ψηλά ζαλίζετε η καημένη .:flipout:

Μεσα στο μηχανισμο υπαρχει ενα μικρο ελατηριο.Ειναι λογικο να "φρεναρει" οσο κατεβαινει ο βραχιονας.Οσο κατεβαινει ο βραχιονας τοσο αποσυμπιεζεται το ελατηριο,αρα σπρωχνει με λιγοτερη δυναμη το "πιστονι" προς τα κατω.