Πως μεταφέρω στοιχεία από ένα samsung inovv8 σε ένα iPhone ;

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Καλά, εσύ θέλεις πολλές φορές πάτημα το report σου :flipout: :flipout: :flipout:

LOL. καλο! :a0210:

πέρα απο την πλάκα, αυτήν την στιγμή έχω ένα samsung inovv8.

πως μπορώ να αποθηκεύσω κάπου τις επαφές που έχω σ' αυτό το τηλέφωνο και γενικά όλα τα data που υπάρχουν έτσι ώστε μετά να τα μεταφέρω στο αιφόνι?
γιατί ναι μεν το samsung έχει λογισμικό για να τα τραβήξω στο pc αλλά θεωρώ δεδομένο οτι μετά δεν θα μπορώ να τα περάσω στο αιφόνι...

any ideas?

Απάντηση: i phone 4

Εγώ με bluetooth έστειλα από ένα παλιό ericcsson όλες τις επαφές κτλ σε ένα pc της κοπέλας μου. Τις επαφές τις έβαλε κατευθείαν στο outlook. Οπότε, μετά ήταν πανεύκολο να κάνω συγχρονισμό με το iPhone.

LOL. καλο! :a0210:

πέρα απο την πλάκα, αυτήν την στιγμή έχω ένα samsung inovv8.

πως μπορώ να αποθηκεύσω κάπου τις επαφές που έχω σ' αυτό το τηλέφωνο και γενικά όλα τα data που υπάρχουν έτσι ώστε μετά να τα μεταφέρω στο αιφόνι?
γιατί ναι μεν το samsung έχει λογισμικό για να τα τραβήξω στο pc αλλά θεωρώ δεδομένο οτι μετά δεν θα μπορώ να τα περάσω στο αιφόνι...

any ideas?

Samsung to Outlook, Outlook to Iphone. Αυτό εάν έχεις βέβαια microsoft office. Σε περίπτωση που δεν έχεις, βρες μια δοκιμαστική έκδοση και κάνε την δουλειά σου.

το λοιπόν...

συνχρόνησα όλες τις επαφές μου στο outlook..
ενεργοποίησα το αιφόνι μέσω το itunes αλλά ενώ κάνει sync τις επαφές, οι επαφές μου δεν περνιούνται μέσα στο αιφόνι.

φταίει οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα μου ακόμα?
τι κάνω λάθος?

ναι το έχω επιλέξει, κάνει sync για 1-2 sec και τέλος.

αλλά επαφές στο αιφόνι δεν φέρνει.

η διαδικασία που είχα ακολουθήσει, είναι εύκολη έτσι κι αλλιώς.

επαφές όμως γιοκ!

κι όχι τίποτα, είναι επαγγελματικό τηλ με πάνω απο 350 επαφές με 3 και 4 νούμερα η κάθε μια...

το θεμα ειναι αφου ετσι δεν γινεται οπως λες να μπορεσεις να κανεις export τις επαφες σε αρχειο vcf ή vfd ακριβως δεν θυμαμαι πως ονομαζεται το αρχειο και μετα να τα εισαγεις με mail attachment στο iphone ή να τα εισαγεις πρωτα στο address book στο mac αν γινεται. μετα με ενα sync ολα θα ερθουν.

ναι είναι κι αυτό μια άποψη..

το θέμα είναι γιατί δεν γίνεται η δουλειά με τον απλό τρόπο όπως κάνει όλος ο κόσμος!

Το πρόβλημά σου μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με το πως πέρασες τις επαφές σου στο outlook. Εκεί πρέπει μάλλον να δεις τι γίνεται...

Το έχω κάνει χωρίς outlook από Sonyericsson.

Μετέφερα τα contacts στην Sim.

Εβαλα την Sim στο iPhone και έχει επιλογή εισγωγή επαφών από Sim. Μερικοί χαρακτήρες όμως βγήκαν χαλασμένοι κάτι ερωτηματικά κλπ.

Η σίγουρη μέθοδος όπως είπαν και τα παιδιά είναι μέσω outlook.

Το πρόβλημά σου μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με το πως πέρασες τις επαφές σου στο outlook. Εκεί πρέπει μάλλον να δεις τι γίνεται...

οι επαφές στο outlook περάστηκαν μέσω του pc studio 7 της samsung.
αν είναι τόσο μούφα πια και δεν μπορεί να κάνει σωστά ούτε αυτό τότε τι να πω...

απο την άλλη πάλι, όλες μου τις επαφές τις βλέπω κανονικά στο outlook.

τελικά τα κατάφερα!!
η λύση??
επανεκκίνηση του υπολογιστή!
για κάποιο λόγο έτρωγε κόλλημα το outlook και δεν έκανε sync τις επαφές.
τώρα τις πέρασε κανονικά.
ΟΥΦ!!!!

άσε Μιχάλη και τα χρειάστηκα..
απο κάποιο σημείο και μετά και μετά απο τόοοοοοοοσες αποτυχημένες προσπάθειες νόμιζα οτι ήταν προβληματική η συσκευή!

αλλο θεμα που πρεπει να λυσεις ειναι το πως θα κανεις sync ολα αυτα απο το iphone στο mac σου μιας και εκει θα παιρνεις backup απο δω και περα. δεν ξερω πως γινεται παντως αμα πας να κανεις sync ετσι απλα θα σου τα κανει ολα wipeout.