Πώς μπορεί κάποιος να βάλει αγγελία ή ανακοίνωση;

PHOTO

New member
25 November 2008
9
Συγγνώμη, κάτι άσχετο, πως βάζει καποιος νέο post για να πουλήσει/ανακοινώσει κάτι; ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Να και κάτι ευχάριστο....

Συγγνώμη, κάτι άσχετο, πως βάζει καποιος νέο post για να πουλήσει/ανακοινώσει κάτι; ευχαριστώ.

Καλησπέρα κατ αρχήν και καλώς ήρθες στο Club..
Eν συνεχεία..για να ποστάρεις μια αγγελία πώλησης θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει εναν συγκεκριμένο αριθμό πόστ(70 νομίζω αν δε κάνω λάθος)
και έπειτα μπορείς..
Αγγελία ζήτησης μπορείς να βάλεις αν ζητάς κάτι να βρείς...
Δές και τους κανονισμούς του φόρουμ για να ενημέρωθείς..
Καλή σου συνέχεια.

Τα μηνύματα αυτά αποσπάστηκαν από άλλο θέμα και μεταφέρθησαν εδώ. Ευχαριστώ τον φίλο sakisxas για την απάντηση στο μέλος.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να τονίσω σε όλα τα νεότερα μέλη, ότι οι κανονισμοί του avclub γενικά και των αγγελιών ειδικά, δεν είναι τυπικοί. Συχνά-πυκνά, κάποιο νέο μέλος θα προσπαθήσει με spamming να πιάσει το όριο των 70 μηνυμάτων, ώστε να ανεβάσει αγγελία πώλησης, νομίζοντας ίσως ότι ο περιορισμός αυτός είναι κάποιος ξεχασμένος όρος που έχει ξεμείνει στο κείμενο τον κανονισμών. Αυτό δεν ισχύει: ο περιορισμός είναι συνειδητή επιλογή του avclub (το γιατί και τη σχετική συζήτηση μπορείτε να το βρείτε σε άλλα θέματα αυτής της κατηγορίας) και οι αρμόδιοι διαχειριστές φροντίζουν για την επιβολή του.

Ευχαριστώ όλους για την κατανόηση.

Σε ποιο σημειο του forum αναγραφεται ακριβως ο κανονισμος λειτουργιας των αγγελιων ?

Μα νομίζω ότι σας απάντησα στην συγκεκριμένη ερώτηση που μου στείλατε με π.μ

Δεν λάβατε σχετικό π.μ ?

Last edited:
Σας παρακαλώ επίσης να σεβαστείτε ότι είναι 2.30 το πρωί και να έχετε λίγη υπομονή 10 λεπτών μέχρι να σας απαντήσω.