ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ

Κατέβασε το malwarebytes και κάνε έναν έλεγχο του υπολογιστή σου. Επίσης μπορεις να δοκιμάσεις το addblock plus για τις διαφημίσεις γενικά (αλλά να το απενεργοποιήσεις για το site εδώ!).

Παιδια το προβλημα δεν εμφανιζεται μονο στο Avclub αλλα παντου.Μπορει να μεταφερθει στην επι παντος μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?

Antivirus χρησιμοποιείς?
Κάποιο antispyware σαν το malwarebytes παραπάνω?

Σου είπα ακριβώς τι να κάνεις. Αυτο που έχεις είναι κάτι σαν spyware, addware, trojan διάλεξε και πάρε. Σου πετάν διάφορα όσο δουλεύεις. θα κάνεις scan με malware με αντιικο και ξανά μετα την επανεκκίνηση. θα βρείς την ημερομονία που εγκαταστάθηκαν τι άλλο υπάρχει στο σκληρό και θα το σβήσεις. μόνο έτσι γλίτωσα.

Το addblock plus είναι βοηθητικό. Δεν δείχνει τις διαφημίσεις των ιστοσελίδων αλλά χάνουν έτσι έσοδα...γι αυτό σου είπα να το απενεργοποιήσεις για εδώ....

Σ´ευχαριστώ για την απάντησή σου.Εγκατέστησα το malwarebytes το οποίο μου βρήκε υποτίθεται και απεγκατέστησε το κακοβουλο λογισμικό,όμως τελικά,αυτό είναι πιο ενοχλητικό αφού κάθε 3 και λίγο μου ανοίγει ένα παράθυρο που μου λέει ότι "μπλοκαρίστηκε επιτυχώς η πρόσβαση σε ένα ενδεχομένως κακόβουλο ιστότοπο".
Antivirus χρησιμοποιώ το Avast.