Πώς μπορώ να βλέπω αγώνες Κίνας, Φιλιππίνων και γενικότερα ξένα αθλητικά κανάλια;

en_arxh

New member
14 February 2013
2
Καλησπέρα σας.Ειμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει, να μου πει πως μπορω να βλέπω πρωταθλήματα μπάσκετ σε κοέα και φιλιππίνες καθώς και γενικότερα πινγκ πονγκ ή τεννις.Υπάρχει τρόπος να βλέπω όλα τα κανάλια που κάνουν αθλητικές μεταδόσεος και ανοιχτά και κλειδωμένα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων....:guitarist:

Re: ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΕΣ ΚΙΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΞΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Έχω δει αρκετούς αγώνες μπάσκετ ( όχι ολόκληρους φυσικά ) από τις Φιλιππίνες , που όμως δεν είμαι σίγουρος ποια ήταν η συχνότητα .
Υποθέτω ότι ήταν η 3705V από τον Apstar στις 76.5Ε που υπάρχει το πακέτο από τις Φιλιππίνες , που όμως ενώ αναφέρεται ότι είναι κωδικοποιημένα όλα τα κανάλια , δύο από αυτά είναι ελεύθερα .
Το βέβαιο είναι ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 1.80 για μόνιμη λήψη .

Re: Πως μπορώ να βλέπω αγώνες Κίνας Φιλιππίνων και γενικότερα ξένα αθλητικά κανάλια;

Σε ευχαριστώ πολύ.Μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να βλέπω γενικότερα αθλητικά κανάλια με ζωντανές μεταδόσεος μπάσκετ,πινγκ πονγκ και τι εξοπλισμό χρειάζομαι?Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις όλα τα πρωταθλήματα?

Από τη συχνότητα 10730 V του Badr-5 @ 26° East ξεκίνησε FTA εκπομπή το ειδησεογραφικό κανάλι GMA News TV από τις Φιλιππίνες .
Προχθές μάλιστα παρακολούθησα για λίγο έναν γυναικείο αγώνα volley .
O Badr-5 @ 26° East , χρειάζεται μικρότερο κάτοπτρο για λήψη , σε σχέση πάντοτε με τη C Band .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4J-1xn-SjVc