Πως μπορώ να χωρέσω μία 40' στο παρακάτω έπιπλο;

hariskar

Established Member
5 July 2006
287
Καβάλα
Το διαθέσιμο φάρδος είναι 96εκ. που μπορούν να φτάσουν τα 100-105 αν βγούμε λίγο προς τα έξω, όμως το ύψος είναι 67εκ.
Οι συμμαζεμένες 40' Sony έχουν πλάτος 99,2εκ περίπου, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα και ύψος 64,3 χωρίς βάση και 68,8 με βάση.
Μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση, ώστε να κερδίσουμε 1,8 εκατοστά στο ύψος για να χωρέσει στο έπιπλο;
Το έπιπλο αυτό έχει βάθος περίπου 50εκ και πίσω έχει πάλι ξύλο, οπότε δε νομίζω ότι μπορεί η τηλεόραση να βιδωθεί εκεί...
Καμία λύση;

Ευχαριστώ!

Ρε φιλαρακι,

μηπως σε λενε Τζιγγερ???Οσο χωραει ο Βυντρα στον Παο αλλο τοσο χωραει κ η TV soy

Βάλε μία φωτό του επίπλου να δούμε, με μία προσαρμογή επιτοίχιας βάσης στο ξύλο δεν θα έχεις πρόβλημα... αρκεί να κρατάει το ξύλο !!!

Φίλε Lancias, νομίζω ότι δεν βοηθάς με αυτή σου την απάντηση......

Αν το έπιπλό σου δεν έχει λόγο να κουνηθεί από εκεί ρίχτου δυό τρούπες και πέρνα πιό μεγάλες βίδες για να στηρίξεις τη βάση πρακτικά στον τοίχο.
Το έπιπλο θα γίνει και πιό σταθερό. :)

Από την άλλη, αν έχεις κανονικό ξύλο στην πλάτη και όχι κόντρα πλακέ της πλάκας μπορείς να στηρίξεις κανονικά την οθόνη σου εκεί φτάνει να την υποστηρίξεις και από κάτω ώστε να μην πέφτει όλο το βάρος στο έπιπλο.

Εμένα το έπιπλο αποτελούνταν από κομμάτια,αφαίρεσα 2 κομμάτια,χώρεσα την 42" και έγινε και το έπιπλο πιο μοντέρνο και light!!!

Ευχαριστώ Afam και Tzimisce.
Για τον τοίχο χρειάζεται ειδική βάση ή μπορώ να βάλω την κανονική βάση της συσκευής;

Εμένα το έπιπλο αποτελούνταν από κομμάτια,αφαίρεσα 2 κομμάτια,χώρεσα την 42" και έγινε και το έπιπλο πιο μοντέρνο και light!!!

Δυστυχώς κάτι τέτοιο δε γίνεται, το έπιπλο είναι ενιαίο.

Την κανονική. Μόνο που θα πρέπει να κολήσεις το έπιπλο στον τοίχο για να στηριχτεί σωστά η τηλεόραση... Μην την κλαίς μαζί με το έπιπλό σου!

μήπως εάν κλείσεις το μπροστινό άνοιγμα με ένα κομμάτι ίδιου ξύλου με το έπιπλο και η τηλεόραση να στερεωθεί μετά πάνω σε αυτό?
δλδ η tv θα είναι μπροστά από το έπιπλο στην ουσία...

για δες φιλε μου την toshiba 40xf355

ειναι μια 40αρα αλλα σε μεγεθος μικροτερη απο 37αρα...

ειναι η τηλεοραση με το πιο μικρο πλαισιο....συν το οτι ειναι και full hd

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : (ΠxΥxΒ) 93,4 x 63,2 x 30,2εκ. (με βάση), βάρος 27,21 Kg

Διάλεξε άλλο μοντέλο , δεν αξίζει να κάνεις αλχημείες με τα έπιπλα ... το βάρος είναι μεγάλο για να στηριχθεί πάνω στο έπιπλο χωρίς πρόβλημα , οπότε είναι προτιμότερο να το έβαζες σε τοίχο ( κρίμα που δεν βγαίνει η πλάτη )

μήπως εάν κλείσεις το μπροστινό άνοιγμα με ένα κομμάτι ίδιου ξύλου με το έπιπλο και η τηλεόραση να στερεωθεί μετά πάνω σε αυτό?
δλδ η tv θα είναι μπροστά από το έπιπλο στην ουσία...

Νομίζω ότι οι γονείς μου, γιατί για αυτούς ρωτάω, θα προτιμήσουν να πάρουν 37', και ας βλέπουν από τα 4,5-5 μέτρα, παρά να κάνουν τέτοια μετατροπή. :smile:

για δες φιλε μου την toshiba 40xf355

ειναι μια 40αρα αλλα σε μεγεθος μικροτερη απο 37αρα...

ειναι η τηλεοραση με το πιο μικρο πλαισιο....συν το οτι ειναι και full hd

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : (ΠxΥxΒ) 93,4 x 63,2 x 30,2εκ. (με βάση), βάρος 27,21 Kg

Αυτό ακούγεται καλή λύση, μένει να δω τις κριτικές. Για το full hd έχω κάποιες επιφυλάξεις, αφού προορίζεται κυρίως για τηλεοπικό σήμα, λιγότερο dvd και στο μέλλον hd.
Ευχαριστώ.

Κανε ενα κουτι π.χ. 104,5*66,5*(50 μειον το παχος της TV), βιδωσε την TV επανω και βαλτο μεσα. Το εμπρος μερος απο το κουτι (που θα βιδωθει η TV) μπορεις να το κανεις στο χρωμα του επιπλου