Πως μπορώ να κάνω αντίγραφο ασφαλίας.?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά αγόρασα ένα dvd ταινία μεταχηρισμένη και όταν την άνοιξα εδώ σπίτι είδα ότι έχει μια ρογμή στο πίσω μέρος και θέλω να φτίαξω ένα αντίγραφο ασφαλίας γιατί φοβάμαι ότι αργά η γρήγορα θα σπάσει μέσα στο drive με τόσες χιλιάδες στροφές...

Πείτε μου κάποιο πρόγραμμα γιατί έχω δοκιμάσει πολλά και περίπου στο 50% όλα κολλάνε και σταματάνε..

για δώστε μου τα φώτα σας..

Το DVD FAB Platinum είναι πάρα πολύ καλό. Υπάρχουν και άλλα βέβαια όπως το DVD Shrink.

Δοκίμασα και με τα συγκεκριμένα αλλά τίποτα error το fab και το shrink αν θυμάμαι καλά ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να διαβάσει το δίσκο..

Πάντως το dvd δεν έχει πρόβλημα και το λέω σίγουρα γιατί το σπάσιμο είναι στην μέση στον κύκλο πριν το άνοιγμα για να πιάνεται από το drive..

Το DVD FAB Platinum πάντως είναι για μένα το καλύτερο. Τί DVD είναι; με τί θέμα δηλαδή, γιατι τα παιδικά ήταν από τα πιο δύσκολα. Προφανώς είναι το δισκάκι από αυτά που καταλαβαίνω. Εδώ ακόμα, και όταν έβαζες αυτοκόλλητο για ετικέτα δεν μπορούσε να διαβαστεί εύκολα, πόσο μάλλον να ειναι και σπασμένο κάπου. Η άλλη λύση ίσως είναι να συνδέσεις dvd player με dvd recorder μέσω scart αφού λες ότι παιζει το δισκάκι.

Ή αν εχεις VCR ακόμα καλύτερα, αλλά βέβαια εδώ πάμε σε λίγο πιο παλιές καταστάσεις.

Ιστορίες για αγρίους δηλαδή,ρε γα**τ* τι σκατά θα κάνω τώρα το πρόβλημα είναι το γνωστό που έχουν όλα τα δισκάκια ταινίες...
Και δεν καταλαβαίνω έχω κάνει τόσα και τόσα αντίγραφα ασφαλείας σε άλλα μου δισκάκια πολύ εύκολα πρώτη φορά μου τυχένει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω τι να κάνω...