S Sotiris Supreme Member 18 June 2006 5,554 25 August 2010 #1 Θέλω να δώσω οδηγίες σε ένα φίλο και θέλω να κάνω εγγραφή του τι απεικονιζει η οθονη μου εκεινη την στιγμη. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτό; Επίσης πως μπορω να κανω εγγραφη μιας κλήσης video απο το msn, skype κλπ;
Θέλω να δώσω οδηγίες σε ένα φίλο και θέλω να κάνω εγγραφή του τι απεικονιζει η οθονη μου εκεινη την στιγμη. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτό; Επίσης πως μπορω να κανω εγγραφη μιας κλήσης video απο το msn, skype κλπ;
FABIAWRC AVClub Enthusiast 10 October 2007 883 3 September 2010 #2 χρειαζεσαι ενα προγραμα που καταγραφει σε πληρη οθονη η μεμονομενα το παραθυρο που θες εσυ.με ηχο η οχι η ακομα και να μην φαινεται το ποντικι. ενα τετοιο προγραμα ειναι το Bulent’s Screen Recorder σου εχω στειλει pm.
χρειαζεσαι ενα προγραμα που καταγραφει σε πληρη οθονη η μεμονομενα το παραθυρο που θες εσυ.με ηχο η οχι η ακομα και να μην φαινεται το ποντικι. ενα τετοιο προγραμα ειναι το Bulent’s Screen Recorder σου εχω στειλει pm.
N NehalemNuma New member 27 November 2010 4 27 November 2010 #4 και ακόμα ένα πολύ συνιθισμένο είναι το Camtasia http://www.techsmith.com/camtasia/