Πως να προετοιμαστούμε για αναβάθμιση σε ios 4;

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Είδαμε και το νέο wish item της φίλης Aplle, ο Σεπτέμβριος όμως είναι μακρυά.

Άς ασχοληθούμε λίγο με την έλευση του ios 4 που όλοι θέλουμε να περάσουμε στα μηλαράκια μας.

Έχει κανείς κάποιο οδηγό για την μετάβαση στο καινούργιο λογισμικό;
Πως θα κρατήσουμε τις παλιές μας ρυθμίσεις, αρχεία αλλά και όλα αυτά που έχουμε περάσει με jailbreak?
Π.χ. εγώ δεν θέλω να χάσω επαφές,μηνύματα,ούτε καν τις παράξενες λέξεις που πληκτρολογώ και πλέον το 3Gs μου έχει μάθει να διορθώνει αυτόματα (λεξικό).

Θα είναι αναίμακτη η μετάβαση ή φτού κι απ'την αρχή;

στα κινητά τις apple δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία. Η αναβάθμιση γίνεται αναίμακτα.

Φυσικά εαν είναι jailbroken / unlocked τότε μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναγίνει.

Απάντηση: Re: Πως να προετοιμαστούμε για αναβάθμιση σε ios 4;

στα κινητά τις apple δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία. Η αναβάθμιση γίνεται αναίμακτα.

Φυσικά εαν είναι jailbroken / unlocked τότε μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναγίνει.

Aρα δεν ειναι αναίμακτα, καθε άλλο μάλιστα....
εκτος αν ανοικεις στο 5% των μη σπασμένων....

Παιδια ενταξει τι θελετε δηλαδη να βγαλει update IOS4 η Apple και για σπασμενες συσκευές μη τρελαθουμε κιόλας. Καμια ωρα υποθεση ειναι θα το υποστούμε τι να κανουμε.

Παιδια ενταξει τι θελετε δηλαδη να βγαλει update IOS4 η Apple και για σπασμενες συσκευές μη τρελαθουμε κιόλας. Καμια ωρα υποθεση ειναι θα το υποστούμε τι να κανουμε.

Οχι φυσικά, αλλα επειδη το σπάσιμο τoυ Jesus Phone ειναι σχεδόν μονόδρομος αναγκαστικά πρεπει να κανουμε υπομονή και να εχουμε και λιγη τυχη να πανε ολα καλα. Συνήθως πάνε αλλα μας βγαινει η ψυχή καθε φορα, ειδικά οσοι πανε να το επιχειρήσουν πρώτοι πριν βγουν τα τελικά "εργαλεία"...

Ναι ρε παιδιά μην τρελαίνεστε. Η μουσική σας υπάρχει ήδη στο mymusic. Τα applications υπάρχουν ήδη στο Myapplications.

Απλά, μετά από το jailbrake :
- επιλέγετε backup και όχι new phone για να σας φέρει ρυθμίσεις email, sms, πρόσφατες κλήσεις, background κλπ
-πατάτε κι ένα sync (αφού έχετε επιλέξει από τις καρτέλες να συγχρονίσει τα applications και την μουσική που θέλετε)
-φτιάχνετε ένα φραπέ και αράζετε.

Το θέμα είναι πόσο καιρό θα κάνει να βγει jailbrake για το 4 :chinscratch:

Άρα οι ευνοημένοι ως ώρας είμαστε εμείς που ανήκουμε στο 5%´
chinscratch.gif

Είναι πολύ πολύ απλό: Όσοι θέλουν JB υπομονή μέχρι να γίνει και το ΟS4 από κάποιον JB.
Όσοι πάλι δεν τους απασχολεί, απλά το περνάνε.
Διαδικασία προετοιμασίας δεν υφίσταται, το iTunes είναι straightforward.

Οι σπασμενες εφαρμογές θα παραμείνουν; Εκεί είναι το ερώτημα. Όλα τα αλλα νομίζω θα τα αναλάβει το iTunes. Εγώ πάντως δεν θα αναβαθμισω αν δεν βγουν και απο cydia τα ανάλογα καλουδια ή αν δεν μπορώ να βάλω το installous.

και επισης iOS 4 GM for iPhone 3GS Jailbroken Already with PwnageTool Bundles

πεσσοτερα στο iPhoneHellas

Και επιδη δεν ηταν τοσο γρηγορο οσο το 3.1.3 εκανα downgrade απο iOS4 στο OS 3.1.3 και το μονο που μου λειπει ειναι το δημιουργια φακελλον στο desktop.

Κατα τα αλλα με λιγο ψαξιμο στο cydia μπορεις να της αποκτησεις ολες της λυτουργιες του iOS4

και επισης iOS 4 GM for iPhone 3GS Jailbroken Already with PwnageTool Bundles

πεσσοτερα στο iPhoneHellas

Και επιδη δεν ηταν τοσο γρηγορο οσο το 3.1.3 εκανα downgrade απο iOS4 στο OS 3.1.3 και το μονο που μου λειπει ειναι το δημιουργια φακελλον στο desktop.

Κατα τα αλλα με λιγο ψαξιμο στο cydia μπορεις να της αποκτησεις ολες της λυτουργιες του iOS4

και φακέλους μπορείς να έχεις με το 3.1.3, κατέβασε το categories BS από Cydia και είσαι έτοιμος.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βάλουμε απο cydia κάτι που σε μια εβδομάδα θα είναι official...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βάλουμε απο cydia κάτι που σε μια εβδομάδα θα είναι official...

εεε τρια χρόνια τωρα απο εκει βουλώνουμε ολες τις τρύπες με καμάρι τωρα θα αλλαξουμε??? :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Πως να προετοιμαστούμε για αναβάθμιση σε ios 4;

και φακέλους μπορείς να έχεις με το 3.1.3, κατέβασε το categories BS από Cydia και είσαι έτοιμος.

thanks

στο 3G δεν θα εχει multitasking και άλλα, και εδω μπενει το cydia...