Πως να προσθέσω tracks σε ένα μεγάλο mp3?

vageladosgr

Senior Member
16 August 2007
361
ΑΘΗΝΑ
Έχω κάποια Μp3 και θα ήθελα να τα γράψω σε cd ήχου και να τα χωρίσω σε μικρότερα tracks διότι είναι ένα mix με πολλά τραγούδια.
Επίσης θα ήθελα να υπάρχει και κενό όταν θα παίζει το cd ανάμεσα στα τραγούδια (που από ότι ξέρω κατα την εγγραφή του cd το επιλέγεις στο πρόγραμμα εγγραφής π.χ. remove 2 sec pause, αλλά το αναφέρω για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα με ότι μου προτείνετε.)

Προκαταβολικά ευχαριστώ για όποια βοήθεια...

δεν ξέρω αν το κάνει το foobar.
πάντως το κάποτε cooledit το κάνει (τουλάχιστον σε wav)

Μπορεις και χωρις το wave editor του nero. Η πιο απλη διαδικασία είναι η εξής: Ανοίγεις το nero επιλέγεις audio cd βάζεις το μεγάλο mp3 που λές οτι έχεις και κάνεις δεξί κλίκ επάνω στο κομματι ---> properties --->
πας στην καρτέλα indexes limits split και απο εκέι βλέπεις την κυμματομορφή του αρχείου. Βάζεις στο σημείο που θες να κόψεις το κομμάτι τον κερσορα και πατάς split. Kάνεις το ίδιο και για όσες φορες
θες να κόψεις το κομμάτι. Πατάς apply και σε ρωταει να κόψει το κομμάτι όσες φορες του είπες. Αυτόματα θα το κάνει χωρις εξωτερικό editor. Μη ξεχάσεις τη διόρθωση των 2 δευτερολέπτων
αναμεσα στα κομμάτια για να μη κάνει κόψιμο κατά την αναπαραγωγή.

για να μην ανοιγω αλλου θεμα ρωταω απο εδω:
μιξαρισμενα ξεχωριστα ομως mp3,θελω να τα καψω σε ενα σιντακι.
προσπαθω με το nero,του βαζω 0 κενο στις ιδιοτητες καθε κομματιου,
αλλα ενα πηδηματακι το κανει και μου χαλαει τις αλλαγες.
με ποιο προγραμμα μπορω να κανω σωστη δουλεια?

αμα είναι ξεχωριστα θα χρειαστουν editor
το audacity είναι καλό και freeware.
Οταν τα ανοίξεις στο editor θα δεις αν έχουν κενο στην αρχη η στο τέλος και θα το κόψεις.
οκ?