Πως να το στίσω..?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Στο ψητό:flipout:
Σκέφτηκα να κρατήσω τον technics για το σπίτι γιατί με το sony το hifi (που δουλεύει ξανά) δεν γίνετε δουλειά....
Λοιπόν ακούω προτάσεις για ηχεία καλώδια κ.τ.λ ο χώρος είναι περίπου 20τ.μ
Σκέφτηκα να αγοράσω έναν τελικό αυτός εάν κατάλαβα καλά κάθετε πάνω σε οποιονδίποτε ενισχυτή (π.χ τον technics μου) και μέσω αυτού ανεβάζει τα watt που βγάζει προς τα ηχεία..? αξίζει τον κόπο για να πάρω και δύο καλές κολώνες...?

Σοβαρά και ο dipie μου το είπε..
Δηλαδή πώς ακριβώς να το διατυπώσω καλύτερα..?

Θέλω να κρατήσω τον technics για το σαλόνι μου το οποίο είναι 20 τ.μ περίπου και θέλω να ακούω διαφόρων ειδών μουσική ούτε μπάχ ούτε house και pop όλη μέρα και είπα μήπως μπορείτε να μου προτείνετε δύο καλές κολώνες μέχρι 500 περίπου και εάν ο τελικός είναι αυτό που ρώτησα παραπάνω ώστε να αγοράσω έναν για να μπορέσω να σηκώσω τις κολώνες (όχι εγώ προσωπικά...-bye-)..

Εχμ...
Δημιουργείς διάφορα ερωτήματα, για αυτό προφανώς δεν απαντάει κανείς... :p

1) Ποιός είναι o technics και τι κάνει;
2) Τι είναι το sony το hifi;
3) Ποιός τελικός κάθεται και που θες να τον καθήσεις; :blink:
4) Το πιο βασικό. Πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις;

ok λοιπόν είχα στο σαλόνι μου ένα sony hifi το οποίο είναι του 1992 και χάλασε πρώτη φορά φέτος και έμεινα ξεκρέμαστος και είπα να φέρω στο σπίτι πάλι στον technics su-7100k που έχω και να τον χρησοιμοποιήσω πρόχειρα με τα ηχεία του hifi (του sony) ίσα ίσα για να ακούω και τέλος πάντων νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να τον κρατήσω και να του βάλω έναν τελικό και πάνω τους δύο καλές κολώνες....
Χρήματα περίπου στα 750 ευρόπουλα....

Ένα mini hifi της sony MHC-3800 το βρήκα το ανταλακτηκό το power amp. και το πείρα από το ebay περιμένω να έρθει και να το βάλω και το hifi θα έρθει στο δωμάτιο μου δεν το πετάω...-bye-

λοιπόν....
γιά να χρησιμοποιηθεί ο τεχνικς μαζί με το μίνι στέρεο (αν είναι αυτό που θες)
θα πρέπει να έχει το στερεάκι έξοδο προ που να την δώσεις σε μιά line του ενισχυτή.
Αλλη λύση....δεν

Αρα...
τώρα να καταλαβουμε
1. αν θες αυτό
2. αν εχει έξοδο προ το μίνι

Καμία σχέση δεν το θέλω το sony....
Θα το χρησοιμοπιήσω αλλού με τα ηχεία του (στο δωμάτιό μου)....
Απλά σας αναφέρω τι είχα πρίν...

Στο ψητό:flipout:
Σκέφτηκα να κρατήσω τον technics για το σπίτι γιατί με το sony το hifi (που δουλεύει ξανά) δεν γίνετε δουλειά....
Λοιπόν ακούω προτάσεις για ηχεία καλώδια κ.τ.λ ο χώρος είναι περίπου 20τ.μ
Σκέφτηκα να αγοράσω έναν τελικό αυτός εάν κατάλαβα καλά κάθετε πάνω σε οποιονδίποτε ενισχυτή (π.χ τον technics μου) και μέσω αυτού ανεβάζει τα watt που βγάζει προς τα ηχεία..? αξίζει τον κόπο για να πάρω και δύο καλές κολώνες...?

ανακεφαλαίωση

κρατάς τον τεχνίκς
κανένας τελικός δεν "κάθεται" πάνω σε κάθε ενισχυτή.
Αρα κρατάς τον τεχνίκς.
Τέλος
Εκτός αν θες να δώσεις κι αλλα λεφτά.
Ο τεχνίκς είναι ενισχυτής. Ολοκληρωμένος. Παίζει?
ΟΚ
Τώρα....κολώνες....
να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ηχεία.
Πως τις θες τις κολώνες...
Σορρυ, αλλά όταν τις λες κολώνες υποθέτω ότι τα μόνα στοιχεία που σε ενδιαφέρουν γι αυτά είναι οι διαστάσεις...
γιά πες...

Ναι θέλω δύο κολώνες πως είναι τις kef οι C7 και θέλω να τις βάλω πάνω στον technics και λέω μήπως πρέπει να πάρω έναν τελικό γιατί το technics μόνος του δεν νομίζω να τις σηκώνει...

Ο technics δουλεύει τρομερά ίσως χρειαστή ένα καλό service αλλά κατά τα άλλα τρομερός

Εντάξει δεν θέλω ντε και καλά τις kef και κάτι dali concept είδα περίπου στα 500 αν δεν κάνω λάθος...

Γιαυτό άνοιξα το thread μήπως μου πρωτείνετε κάποιο καλό ηχείο καλά και φτηνά καλώδια κ.τ.λ

Με τι πηγη θα ακους;Δεν ειδα να αναφερεις καπου,ισως δεν προσεξα καλα.

(Όταν λέμε πηγή, εννοούμε πικάπ, ραδιόφωνο ή cd player.)

Δες τι ηχεία σου άρεσαν, πάρε τον Τεκνίξ παραμάσχαλα και άκου τα μαζί του.
Ό,τι σ' αρέσει και σου φτάνουν τα λεφτά, πάρτο.

Απλά πράγματα...

Ναι κατάλαβα τι λέτε όχι με οτοιδίποτε έχω ένα πικάπ της sony μια πλαστηκούρα μετά από τηλεόραση με τα κλασσικά διπλά rca κόκκινο άσπρο (η τηλεόραση βγάζει για γενικό ήχο δυο υποδοχές από τις κλασσικές για τα δύο rca οπώτε έβαλα εκεί και στο tape 1 του ενισχυτή).
αυτά..
Επίσεις να πω ότι αύριο θα ζαλοθώ το ενισχυτή και θα πάω στο orpheus να ακούσω από κοντά το debut και να δω και για ηχεία...
Μάλλον θα το αγοράσω το debut αύριο με την 2m red πάνω...

Σχόλια-Απόψεις..?!