πώς περνάτε την ώρα σας στην τουαλέτα?

Status
Not open for further replies.

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
"Τα 3/4 των Βρετανών γράφει και σερφάρει στην τουαλέτα!"

ομολογώ οτι έμεινα έκπληκτος γιατι νόμιζα το ποσοστό που ασχολείται με ηλεκτρονικά γκατζετάκια στην ιερή ώρα της τουαλέτας είναι μικρο...

...πάντως και εγώ την περνάω με το netbook μου (ναναι καλα αυτός που τα ανακάλυψε) ....ποστάροντας στο avclub φυσικα!:laugh:

ευτυχώς που ακόμα τα νετμπουκς δεν έχουν αναγνώριση οσμών...

Re: Απάντηση: πώς περνάτε την ώρα σας στην τουαλέτα?

γι αυτο ειναι ''εμπνευσμενα'' τα μηνυματα σου? :D

σαφώς! τις υπόλοιπες ώρες κάθομαι και ανοίγω σαχλαμάρες θέματα να περνάει η ώρα :flipout:

Μεχρι πριν καποια χρονια καθομουν στην τουαλετα καθε πρωι περιπου 1 ωρα και διαβαζα διαφορα περιοδικα(οχι πονηρα),πολυ κακο συνηθειο.Παλι καλα το εκοψα και τωρα καθομαι 5-10 λεπτακια,το πολυ ενα τεταρτο(σπανιως και περισσοτερο).Παλι καλα,γιατι τωρα θα μπω και φανταρος και τετοια εκει δε παιζουν:D

τελικά μάλλον είναι κοινή η πορεία στους περισσότερους... παλιότερα με περιοδικά, τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας (αλλά και την μείωση των μεγεθών) με netbook, κινητό, κλπ...

...πάντως και εγώ την περνάω με το netbook μου (ναναι καλα αυτός που τα ανακάλυψε) ....ποστάροντας στο avclub φυσικα!:laugh:

Αν σε δούμε κάποια στιγμή στις Αγγελίες να πουλάς Netbook.. θα μείνουμε μακρυά.. :p

μου επιτρεπετε να το κλειδωσω ή να το εξαφανισω το θεματακι ,παρακαλω?

ξεχασα να βαλω smiles παντως δεν μου φαινεται και σοι θεμα..:flipout::flipout::flipout:

ξεχασα να βαλω smiles παντως δεν μου φαινεται και σοι θεμα..:flipout::flipout::flipout:

Σοι θέμα είναι ...... αλλά καί πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα!!!!!!!!:flipout::flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.