Πως Ρυθμιζω το Ρευμα ηρεμιας σε Techniks SU V4 A ?

Mάλλον το τρανζίστορ ρύθμισης των ρευμάτων ηρεμίας θέλει αλλαγή.
Είναι συνήθως πάνω στις ψύκτρες ανάμεσα στα ισχύος.
Δεν επίσης αν τσουλάει κάποια από τις αντιστάσεις εκπομπού των ισχύος.

μα δεν είπε ότι έχει θέμα ακόμα απλά μαλλον από τα χρόνια άλλαξαν οι ρυθμίσεις με πρώτο ένοχο το trimer ρυθμίσεις αν έχω καταλάβει καλά

Οκ Παιδες σας ευχαριστω για την χρησιμη βοηθεια σας :operator:

αλλα δεν θα πειραξω τιποτα δουλευει μια χαρα !!! Ενα καθαρισμα Διακοπτων και Ρυθμιστικων και Τερμα !

Πυκνωτες δεν αλλαζω γιατι και καποτε που αλλαξα σε εναν παλιον ΠΙΟΝΕΕΡ πυκνωτες τροφοδοσιας και ειχα βαλει και μεγαλυτερους και καινουργιους δεν αλλαξε τιποτα στον Ηχο του και εφαγα και μια μερα να τους αλλαξω !

μια χαρα παιζει και με Τσαγανο ... πολυ καλο θα ελεγα για τα κυβικα του !!!

Απο πισω εχει 2 επιλογες 240 και 220 και μια τριτη 110 βολτ η μπριζα μου μου δειχνει στο πολυμετρο 234 βολτ τι επιλεγω ;;; μεχρι τωρα ηταν απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη στα 220 βολτ το γυρισα στα 240 βολτ εκανα καλα ;;;

το μηχανακι παιζει θαυμασια ολη μερα :BDGBGDB55:

λοιπον παιδες το γυρισα οπως ειπα στα 240 βολτ και 2 τρανζιστορ που ζεματουσαν πριν στα 220 καθως και ενα με ψυκτρα αλουμινιου σχεδον αμεσως χλιαρωσαν ............ δηλ πολυ ζεστα μεν αλλα οχι ζεματιστα οπως πριν !!! ο ενισχητης ομως θελει καινουργια ρυθμιση στο ρευμα ηρεμιας το οποιο επεσε απο 15,5 στα 11 μβολτ και στα 2 καναλια ...... κουφο δεν ειναι ;;;

Τα τριμερ εχουν θεμα ρυθμιζουν πολυ δυσκολα καθως κολανε στο γυρισμα ... το ρυθμισα μετα απο κοπο.. οκ

ευχαριστω σας ζαλισα με την ιστορια...........

δεν μας ζάλισες

αν μπορείς άλλαξε τα θα κανουν πάλι θέμα νομίζω ότι απλά αν τα κουνήσεις πάλι με τον χέρι απλά ακουμπώντας τα θα αλλάξει η ρυθμισει

Τα τριμερ εχουν θεμα ρυθμιζουν πολυ δυσκολα καθως κολανε στο γυρισμα ... το ρυθμισα μετα απο κοπο.. οκ

ευχαριστω σας ζαλισα με την ιστορια...........

Βαγγέλη τα τρίμμερ άλλαξέ τα.
Και μένα μου είχε τύχει στον Λάξμαν μου να μην λειτουργούν σωστά και ουσιαστικά να μην μπορώ να ρυθμίσω με τίποτα το ρεύμα σωστά.