Πως σας φαίνεται η Hisense H55A7100F;

KostasKAPA

New member
9 December 2020
4
Εδω και καιρο θελω να αγοράσω μια smart Tv, πως σας φαινεται αυτη? https://www.germanos.gr/product/tel...CEwf2zRoIwEX_NBAcGdG3IDwje0PXoD6KpaoKZdCIGyc#

Δεν ξέρω πολλα για την εταιρία και δεν έχω βρει πολλες κριτικές,
Αρχικά ειχα καταλήξει και παραγγείλει την Samsung UE55TU7072 Smart 4K UHD 55" την οποια ειχα βρει σε προσφορά (crazy sundays) στο e shop, όμως λόγο του οτι δεν ηταν ετοιμοπαράδοτη, και την περιμένουν απο τον προμηθευτή στις αποθήκες τους, με πανε απο βδομάδα σε βδομάδα, και σαν να μην έφτανε αυτο τρομάζουν να μου απαντήσουν και στα e mail. Καταλαβαίνω λόγο του log down, bf και εορτών γινεται χαμος, αλλα εχω παραγγείλει απο τις 16/11και ακόμα τπτ.

Εξετάζω το ενδεχόμενο να πάρω κάποια αλλη TV με τα ιδια χαρακτηριστικά, η και την ιδια ακόμα απο αλλο κατάστημα.

Είδα οτι ισχυει ακομα η προσφορά του γερμανου για την HISENSE H55A7100F 55'' LED 4K αλλα δεν ξέρω πολλά για αυτην

Καλώς ήρθατε στο avclub.gr KostasKAPA,

-------------------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...

πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

Απάντηση: Re: Πως σας φαίνεται η Hisense H55A7100F;

Καλώς ήρθατε στο avclub.gr KostasKAPA,

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ...

πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

καλησπερα
Λοιπον:

Απόσταση κύριας θέασης : 2-3 metra

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):απεναντι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας αρκετο μιας και ειναι σε σαλονι με 2 μπαλκονοπερτες και γενικα το δωματιο ειναι φωτινο):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινιες και νετφλιξ) :

Πηγές (ειμαι ασχετος και δεν γνωριζω):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες: θα ηθελα να εχει γρηγορο ιντερνετ, να μην κολλαει πχ οταν βλεπω μια ταινια στο ντεφλιξ η ενα βιντεο στο yt, επισεις να εχει καλη εικονα και γρηγορη ανταποκριση οταν αλλαζω καναλια.

προϋπολογισμός :380-450

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: δεν ειχα αλλη σμαρτ τβ, ειχα μια απλη 34αρα μαρκας phillips

Απάντηση: Πώς σας φαίνεται η Hisense H55A7100F;

Ένα μέτρο είναι σημαντική διαφορά για την απόσταση θέασης. Συνεπώς, αν είσαι πιο κοντά στα τρία, παρά στα δύο μέτρα, μάλλον θα πρέπει να δεις για άνω των 55" και ειδικά για συχνή παρακολούθηση ταινιών. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένεις για πτώση τιμής στις 60" LG ή κοιτάς για κάποιαν προσιτή οικονομικά 65".

Ένα μέτρο είναι σημαντική διαφορά για την απόσταση θέασης. Συνεπώς, αν είσαι πιο κοντά στα τρία, παρά στα δύο μέτρα, μάλλον θα πρέπει να δεις για άνω των 55" και ειδικά για συχνή παρακολούθηση ταινιών. Σε αυτήν την περίπτωση, περιμένεις για πτώση τιμής στις 60" LG ή κοιτάς για κάποιαν προσιτή οικονομικά 65".

στο σημειο που θα τοποθετιθει, δεν χωράει μεγαλυτερη.
Η μαρκα αυτη ειναι καλη?
Ειναι σχετικα καινουργια εταιρια και δενε χω βρει πολλες κριτικες

edit: μετρησα αποσταση απο σημειο που θα μπει η tv ως τον καναπε
2,2 μετρα

Δεν είναι τόσο το θέμα της "καλής" και μη μάρκας, αλλά κατά περίπτωση μοντέλου. Η προαναφερθείσα Hisense είναι μάλλον τίμια επιλογή, για λιγότερα από 400 ευρώ. Τέλος, έως 450 ευρώ, μπορείς να πετύχεις διάφορες 55" Samsung, μεταξύ άλλων.