Πως το εξηγειτε αυτο?

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Ειχα κανει αιτηση να μου διακοψουν το τηλεφωνο, επειδη φευγω απο την Αγγλια επιτελους. Το τηλεφωνο απο σημερα το πρωι ειναι εντελως βουβο, δηλαδη κομμενο οπως ζητησα. Ομως το internet λειτουργει κανονικα!!!! Πως γινεται αυτο???:damnyou:

panosxgr said:
Ειχα κανει αιτηση να μου διακοψουν το τηλεφωνο, επειδη φευγω απο την Αγγλια επιτελους. Το τηλεφωνο απο σημερα το πρωι ειναι εντελως βουβο, δηλαδη κομμενο οπως ζητησα. Ομως το internet λειτουργει κανονικα!!!! Πως γινεται αυτο???:damnyou:

Τι καλά να το πάθαινα κι εγώ αυτό!! -bye-

Απάντηση: Re: Πως το εξηγειτε αυτο?

Ntinos1972 said:
Ρωτα τους Εγγλεζους...και καλο ταξιδι να εχεις!!!

Ντινο, σ'ευχαριστω :ernaehrung004:
Εσυ ακομα δεν εφυγες για τας Ανατολας?

Παντως ειναι οντως περιεργο...Μηπως επειδη εχω συνδεση ιντερνετ με διαφορετικο provider? Αλλα και παλι αφου μεσω αυτης της γραμμης δουλευει...Θα κουφαθουμε τελειως! Οχι οτι με πειραζει φυσικα :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Πως το εξηγειτε αυτο?

panosxgr said:
Ντινο, σ'ευχαριστω :ernaehrung004:
Εσυ ακομα δεν εφυγες για τας Ανατολας?

Παντως ειναι οντως περιεργο...Μηπως επειδη εχω συνδεση ιντερνετ με διαφορετικο provider? Αλλα και παλι αφου μεσω αυτης της γραμμης δουλευει...Θα κουφαθουμε τελειως! Οχι οτι με πειραζει φυσικα :Banane0:

Την Δευτερα για ανατολας... (δεν θα προλαβω να σε δω):ernaehrung004:

Photis said:
Μήπως πρέπει να κάνεις αίτηση και για διακοπή internet?

Εχω κανει αλλα για λιγο αργοτερα, οπου και κλεινει ο μηνας που εχω πληρωσει ηδη.

Eki_65 said:
Mην το ψάχνεις, άντε να ανταμώσουμε στην πατρίδα!!!!:fahne90:

Σ' ευχαριστω Σιμο μου :ernaehrung004: , αντε για να δουμε κι απο κοντα τα χαλια της ομαδας μας φετος!!! Θα με περιμενει κι ο πατερας μου στη γωνια (φανατικος γαυρος!!!) :damnyou:

Πανο, εχεις υπ´οψιν σου τους νεους κανονισμους ασφαλειας για τα αεροδρομια/επιβατες εκει στα Λονδινα φανταζομαι.

Ασε Ντινο, αλλο παλουκι αυτο. Πηγα και αγορασα ενισχυμενη βαλιτσα για να βαλω το λαπτοπ μεσα, γιατι δεν επιτρεπεται να το κραταμε πανω μας. Τι να κανουμε, δεν μπορω να κανω κι αλλιως!

Ntinos1972 said:
Πανο, εχεις υπ´οψιν σου τους νεους κανονισμους ασφαλειας για τα αεροδρομια/επιβατες εκει στα Λονδινα φανταζομαι.

Αλήθεια ξεσφίξαν τα ζόρια εκεί πάνω?

Οσο για την ομάδα έχουμε υλικό δεν φοβάμαι, ωστόσο όμως θα έπρεπε να είχε γίνει καλύτερη προετοιμασία!!!

Ρόδο μένεις εάν θμάμαι καλά?

Eki_65 said:
Αλήθεια ξεσφίξαν τα ζόρια εκεί πάνω?

Οσο για την ομάδα έχουμε υλικό δεν φοβάμαι, ωστόσο όμως θα έπρεπε να είχε γίνει καλύτερη προετοιμασία!!!

Ρόδο μένεις εάν θμάμαι καλά?

Προσπαθησα να τηλ στο αεροδρομιο του Μαντσεστερ, γιατι απο εκει πεταω, για να μαθω τι γινεται, αλλα δεν απανταει κανενας. Αλλα αυτο ειναι το τελευταιο που με απασχολει τωρα. Το θεμα ειναι οτι επιτελους θα δω ηλιο!!!!!

Ναι Σιμο, Ροδο μενω κι εννοειται οτι ολοι οι καλοι ευπροσδεκτοι :ernaehrung004:

Δυστυχώς μετά την έλευση του τέκνου οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες.
Καλή Πατρίδα σύντροφε!!!!

Eki_65 said:
Δυστυχώς μετά την έλευση του τέκνου οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί στις απολύτως απαραίτητες.

Χαζομπαμπα!!! :ernaehrung004: :flipout: :flipout:

Τα μπανακια μου θα τα κανω, αλλα δεν προκειται να σας ξεχασω. Αν το εχεις το μικροβιο, παει και τελειωσε, το εχεις και δεν φευγει ετσι ευκολα. Το θεμα ειναι οτι θα ξαναγυρισω σπιτι και θα βρω παλι εκει την περιφημη ISDN 64Kbps γραμμη μου. Αντε να συνηθισω απο τα 2.2 Mbps στα 64 Kbps!!!!

Πανο ελα μετα τον αγωνα σας με την Ξανθη βρε.Οχι τιποτα άλλο ,αλλά φοβαμαι μην μας μεταναστευσεις στην Αυστραλία μετά.:flipout:

Mε το καλό η επάνοδος.:ernaehrung004:

Αχ μερικα παιδια δεν ακούνε τους γονεις... Τι να πεις?

Αντε με το καλό να επιστρεψεις!!-bye-