Πως το «κάνει…», το tsMuxeR 1.10.6;

geo1962

New member
22 October 2012
23
Καλησπέρα

Θέλω να κόψω διαφημίσεις από MPEG-TS αρχείο της Digea, χωρίς να «πειράξω» το αρχείο· αλλά, δεν μπορώ «με τίποτα» να καταλάβω, πως λειτουργεί το tsMuxeR.

Πρώτα απ’ όλα, δεν έχω καταλάβει που βρίσκεται o Player, για να μπορώ να προβάλω το video.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τη διαδικασία; Εάν ναι, θα παρακαλούσα να την αναφέρει βήμα-βήμα, γιατί ο τρόπος που λειτουργεί το εν λόγο πρόγραμμα, μου φαίνεται «περίεργος» και θα με ταλαιπωρήσει!

Σας ευχαριστώ!

To tsMuxeR δεν έχει player. Είναι σχετικά απλό πρόγραμμα.
Πρέπει να βρεις τα χρονικά σημεία όπου θέλεις να κόψει το βιντεο και να τα εισάγεις στην καρτέλα Split & Cut. Μετά ενώνεις ξανά τα κομμάτια που θέλεις στην πρώτη καρτέλα του προγράμματος..

Απάντηση: Re: Πως το «κάνει…», το tsMuxeR 1.10.6;

Δηλαδή, εάν κατάλαβα καλά, εισάγω το προς επεξεργασία αρχείο, με επιλεγμένη την καρτέλα Input μέσω του κουμπιού add, έχω ήδη βρει τα επίμαχα χρονικά σημεία με τη βοήθεια οποιουδήποτε Player, τα εισάγω στην καρτέλα Split & Cut και επιστρέφοντας στην καρτέλα Input, τα ενώνω.

Θα ήθελα, κάποιες λεπτομέρειες:

1. Στην καρτέλα Split & Cut, εάν θέλω να αφαιρέσω περισσότερα από ένα σημεία, τι κάνω;

2. Στην καρτέλα Split & Cut, απλά εισάγω τα χρονικά σημεία και επιλέγω την καρτέλα Input, για να συνεχίσω ή πρέπει κατά κάποιον τρόπο να «επικυρώσω» τα επίμαχα χρονικά σημεία πρώτα;

3. Στο τελευταίο βήμα (στην καρτέλα Input), ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω, για να κολλήσω τα κομμάτια;

Re: Απάντηση: Re: Πως το «κάνει…», το tsMuxeR 1.10.6;

Θα σου πώ όταν το ξαναδοκιμάσω. Έχω πολύ καιρο να το χρησιμοποιήσω.

Τώρα τελευταία μετατρέπω το TS σε MKV και κόβω το τελευταίο.