Και σε μένα το ίδιο ήταν.... Στο δικό μου σπίτι στις μισές πρίζες η φάση έιναι δεξιά και στις άλλες αριστερά![]()
Και σε μένα το ίδιο ήταν.... Στο δικό μου σπίτι στις μισές πρίζες η φάση έιναι δεξιά και στις άλλες αριστερά![]()
Το πιό πιθανόν είναι ο ηλεκτρολόγος να έχει βάλει την πολικότητα όπως να 'ναι.σωστά.. σχεδόν όλα είναι όπως αυτά στις φωτό.. ο κατασκευαστής της συσκευής να έχει τηρήσει το πρωτόκολλο είναι το 2ο θέμα.
το 1ο είναι οι ηλεκτρολόγοι στις εγκαταστάσεις των οικοδομών...... εκεί γελάμε........
αυτό πρεπει να ισχυσει σε ολσ τα σπιτια... του 0.001%δεν το ξέρω.
το ρεύμα όπως κοιτάμε την πρίζα (στον τοίχο), πρέπει να είναι δεξιά
Και κυρίως μακριά από παλμοτροφοδοτικά που έγιναν τις μόδας τα τελευταία χρόνια. Παράγουν τόσο θόρυβο που σε φτηνές κατασκευές είναι σχεδόν ακατάλληλα για audio-video εφαρμογές. Τι να σου κάνει η σωστή πολικότητα όταν αυτά βρομίζουν ότι προσπαθείς να συμμαζέψεις.
Δεν είναι απαραίτητα μόνο οι φορτιστές, είναι τα τροφοδοτικά των pc τα τροφοδοτικά audio video αποκωδικοποιητών media players splitters εικόνας modem routers και αλλά που συνδέουμε στα μηχανήματα και βρομίζουν το ήχο.
![]()
A dozen USB chargers in the lab: Apple is very good, but not quite the best
When you buy a USB charger, how do you know if you're getting a safe, high-quality charger for your money? You can't tell from the outside...www.righto.com
Το δεύτερο link είναι για παλιότερο μοντέλο 5v Apple adapter .
Οπότε έχει πολύ καλό προφίλ θορύβου και λοιπών χαρακτηριστικών. Μη πετάμε και τζάμπα τα λεφτά μας .
Σωστό . Στην περίπτωση μου το μπριζακι της apc είναι πιο doableβάζεις ένα στον πίνακα και έχεις για όλο το σπίτι ή βαζεις ένα εξωτερικό
Φαίνεται ψαγμένο… περιλαμβάνει καλώδιο;Κι αυτό εδώ δεν είναι πολύ ακριβό και έχει και Vmeter.
![]()
Φαίνεται ψαγμένο… περιλαμβάνει καλώδιο;
με τι καλώδιο έχει νόημα να το συνδυάσω για να μη φυγω απο τα 250 το πολυ? Ισχύει οτι δουλεύουν καλύτερα με της ίδιας μάρκας? Ειμαι αναγκασμένος να βαλω σε μια πριζα του πολυπριζου και μπριζα air condition .Το καλοκαίρι το χρησιμοποιω μόνο και ειναι 12αρι inverter. Θα εχει θέμα με το φιλτρο?Όχι δεν περιλαμβάνει.
με τι καλώδιο έχει νόημα να το συνδυάσω για να μη φυγω απο τα 250 το πολυ? Ισχύει οτι δουλεύουν καλύτερα με της ίδιας μάρκας? Ειμαι αναγκασμένος να βαλω σε μια πριζα του πολυπριζου και μπριζα air condition .Το καλοκαίρι το χρησιμοποιω μόνο και ειναι 12αρι inverter. Θα εχει θέμα με το φιλτρο?
Καλυτερα ν' αποφυγεις τα πολυπριζα που εχουν φιλτρο ειδικα στην κατηγορια τιμης που κινεισαι.Οσο για τη σωστη πολικοτητα αν δεν ειναι σημειωμενη απο τον κατασκευαστη τοτε μπορεις να τη βρεις με το αυτι.Για πολύμπριζο είμαι μεταξύ του dynavox x4100 έχει και polarity check στην πρίζα του τοίχου όχι στις συσκευές (Γερμανία λόγω μεγαλης διαφορας τιμης) η του Supra md06sp mk3.1 με καλώδιο Supra απλώς αυτό στοιχίζει 120-150 ευρω παραπάνω . Προτιμώ το Supra αλλά το σκέφτομαι λόγω τιμής
Καλυτερα ν' αποφυγεις τα πολυπριζα που εχουν φιλτρο ειδικα στην κατηγορια τιμης που κινεισαι.Οσο για τη σωστη πολικοτητα αν δεν ειναι σημειωμενη απο τον κατασκευαστη τοτε μπορεις να τη βρεις με το αυτι.