ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ PS3 ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ?

Παίδες χαίρετε...

Επειδή σκοπέυω να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο PS3, πως θα καταλάβω αν το συγκεκριμένο είναι ευρωπαϊκό ή αμερικάνικο?

Επειδή θα συναντηθώ με τον πωλητή σε ενα σπίτι με τηλεόραση 32αρα, αν το δω πριν το πάρω, τι πρέπει γενικά να εξετάσω και πως?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γιάννης

Το αμερικανικο PS3 δεν ειναι στα 110V?

Ναι, αλλά με ένα απλό καλώδιο τροφοδοσίας παίζει κανονικά εδώ.

Στο πλαισιο πάντως για να παίξει το αμερικανικο σε demo το είχαν συνδέσει με ανορθωτή τάσης και δεν το είχαν βάλει απλα στην πρίζα με άλλο καλώδιο

Σωκράτη το αμερικάνικο PS3 το αγόρασα από Αμερική πριν την κυκλοφορία του Ευρωπαϊκού PS3.

Argic το Αμερικάνικο PS3 χρειάζεται μόνο το ιδιο καλώδιο όπου τροφοδότη το PC σου,ακριβώς αυτό εχω και είναι όλα άψογα.

Λοιπόν παιδιά,

τελικά το αγόρασα!!! Έκανα τους ελέγχους που είχαμε πει αν και τελικά δε χρειαζόταν...

Το PS3 ήταν όντως ευρωπαϊκό, αγορασμένο απο Seven video net στα 659 ευρώ. Πήρα και την απόδειξη αγοράς ωστε να έχω εγγύηση και το συνέδεσα στο σπίτι όπου και κλείδωσε στη Sony 40D3000 στα 1080p.
Η εικόνα φοβερή, το μενού του πολύ καλό! Εχθές το βράδυ κατέβασα και 3 demos παιχνιδιών απο το playstation store (έφτιαξα 2ο account με αγγλική διεύθυνση).

Οι ερωτήσεις είναι:
1) Πως σβήνω προηγούμενους users (είχε το παιδί μέσα φτιάξει 2 χρήστες που θελω να σβήσω).
2) Μπορώ να συνδέσω το PS3 με το PC με κάποιο τρόπο μιας και μέσω του LAN δεν το βλέπει? (τα έχω και τα 2 πάνω στο DSL Router και βλέπουν και τα 2 ίντερνετ αλλά όχι μεταξύ τους!)
3) Μπορώ να βλέπω ταινίες που έχω στο pc μέσω του PS3 μιας και η κάρτα γραφικών του πισι κάνει σπασίματα σε HD υλικό?
4) αυτά τα media servers τι είναι?

Γιάννης

Μια ερωτηση σε συνεχεια των προηγουμενων.
Στην αμερικανικη (ή γενικοτερα σε οποιαδηποτε) εκδοση ξερει κανεις να υπαρχει καποιο ειδικο κλειδωμα ως προς τις ταινιες BR?
Γιατι αν δεν υπαρχει, τοτε ο BR player του ps3 θα πρπει να λειτουργει οποιος καθε αλλος region1 .
Οποτε θα πρεπει να ισχυει, οτι ταινιες περιοχης 2 που δεν ειναι κλειδωμενες θα μπορουν να παιξουν.Ειμαι σωστος ή εχω καταλαβει λαθος?
σχετικο link http://bluray.liesinc.net/ ειχε χρησιμοποιηθει και σε αλλο topic εδω στο avclub forum.

Το αμερικανικο PS3 δεν ειναι στα 110V?

Όλα τα PS3 έχουν universal power supply. Απλώς, η υποτιθέμενη ασυμβατότητα ρεύματος ήταν μια αρχική προσπάθεια της Sony να περιορίσει τις αγορές χρηστών από το εξωτερικό, πριν από την κυκλοφορία της κονσόλας στην ευρωπαική αγορά.

Μια ερωτηση σε συνεχεια των προηγουμενων.
Στην αμερικανικη (ή γενικοτερα σε οποιαδηποτε) εκδοση ξερει κανεις να υπαρχει καποιο ειδικο κλειδωμα ως προς τις ταινιες BR?
Γιατι αν δεν υπαρχει, τοτε ο BR player του ps3 θα πρπει να λειτουργει οποιος καθε αλλος region1 .
Οποτε θα πρεπει να ισχυει, οτι ταινιες περιοχης 2 που δεν ειναι κλειδωμενες θα μπορουν να παιξουν.Ειμαι σωστος ή εχω καταλαβει λαθος?
σχετικο link http://bluray.liesinc.net/ ειχε χρησιμοποιηθει και σε αλλο topic εδω στο avclub forum.
Σωστός... και μέχρι τώρα όλες οι ταινίες που έχουν Ελληνικούς υπότιτλους συν αυτή του περιοδικού hi-tech είναι region free και θα πέζουν στο ps3 σου.
Πρόβλημα υπάρχει στα dvd και στα ps2 games.

ευχαριστω blizard.δεν το εχω ακομη αλλα παει για παραγγελεια απο το america ειδικα τωρα που το $ ειναι στα κατω του.

Τελικά,το Αμερικάνικο θα μπορεί να παίξει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ τις Blu-ray ταινίες και τα ps3 παιχνίδια που θα αγοράζω από την Ελλάδα;

Τα PS3 παιχνίδια είναι όλα region free, δηλαδή παίζουν παντού, για τις Blu-Ray ταινιες θα έχεις πρόβλημα σε πολύ λίγες.

"για τις Blu-Ray ταινιες θα έχεις πρόβλημα σε πολύ λίγες"

Που οφείλεται αυτό;
Γιατί είναι που είναι πολύ λίγες οι ταινίες blu-ray,αν έχουνε και κάποιες πρόβλημα,δεν κάνουμε τίποτα.

Μερικές Blu-Ray ταινίες είναι κλειδωμένες, εγώ από το video club όπου νοικιάζω έχει 30 ταινίες Blu-Ray και έχω πρόβλημα μόνο σε 5,αρα είναι πολύ μικρό το ποσοστό.

Δες εδώ ποιές είναι κλειδωμένες και πρέπει να τις αγοράσεις στο σωστό region.
http://bluray.liesinc.net/

Ολες όσες έχουν Ελληνικούς υπότιτλους όμως δεν είναι κλειδωμένες μέχρι σήμερα και παίζουν ακόμα και αν έχεις usa playstation

Χαιρετώ σας.
Ένα Αμερικάνικο PS3 μετατρέπεται σε Region 2 (Europe) με την αλλάγή firmware (ή άλλα κόλπα, hacks όπως ατα DVDs) ή υπάρχει ασυμβατότητα στο hardware οπότε είναι αδύνατο;
Με εκτίμηση,
Αγγελος

Δεν γίνεται ακόμα....

ΥΓ
Επίσης , πλέον υπάρχουν 2 ταινίες της fox που έχουν Ελληνικούς υπότιτλους και παίζουν μόνο σε region2 ps3.