Πόσο εύκολη είναι η ζωή μας με το στερεοφωνικό σύστημα pt II

Ο€ΟŒΟƒΞ· ώρα πΡρνάΡι Ξ±. Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ακούσΡτΡ ΞΌΞΉΞ¬ Ξ½ΟŒΟ„Ξ±, Ξ². Ξ³ΞΉΞ± Ξ½Ξ± ..Ξ

• Total voters
    0
εντάξει
αν βάλω το μακμινι σε χειμερία θα ξεκινάει όχι σε 20 sec αλλά σε 5....

γενικά δεν τα γουστάρω αυτά.
με pc 3 στις 5 μετά τη χειμερία κόλλαγε. Το παράτησα.
Με το μακ δεν δοκίμασα.

Για το α1 αρκούν 2 δευτερόλεπτα, ίσως και λιγότερο, για το β1 έχουμε το αμέσως. Ψηφιακά γαρ τα ενισχυτικά :a0210:

Συνήθως περιμένω περίπου 30 λεπτά κάνοντας κάτι για να περάσει η ώρα. Αν ξεκινήσω από το πρώτο λεπτό την ακρόαση τότε ακούω κάτι τυχαίο σε χαμηλή ένταση.

Ο λόγος που περιμένω είναι για να ζεσταθούν ελαφρώς οι συσκευές μου για να έρθουν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θερμοκρασιακή ισορροπία, που λένε και οι ειδικοί.

Όσες φορές επιχείρησα να ακούσω με κρύο σύστημα πάντα δεν μου ''άρεσε'' ο ήχος. Οι διαφορά είναι αντιληπτή πάντα. Όπως επίσης και οι βραδυνές αλλά και νυχτερινές ακροάσεις, είναι σαφώς προτιμότερες! Το τελευταίο θα μπορούσε να γίνει κι αυτό ερώτημα για νήμα αλλά και poll!

Πάντως το phono μου είναι μονίμως σε ενεργή κατάσταση (on)

Ναι οκ αλλά, στο mac δεν πρέπει να επιλέξετε κάποιο δίσκο/τραγούδι?
Αυτό μπορεί να γίνει σε 2 sec?

Σύμφωνοι, χρειάζεται να επιλέξω αλλά αυτό πιστεύω δεν είναι το ζητούμενο στο συγκεκριμένο ερώτημα εκτός και εάν κάνω λάθος. Έστω ότι για να ακούσω κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό από αυτούς που έχω επιλέξει λοιπόν για να είμαστε περισσότερο σαφείς :)

Last edited:
Ε ναι. Αφού λέμε πόση ώρα περνάει ώς την πρώτη νότα.
Aμα είναι έτσι καλά ψήφισα και εγώ 2 sec (έστω κατά λάθος! χεχε!)

:ernaehrung004:

Βρε παιδιά τι πηγή έχετε και ακούτε τη πρώτη νότα σε δύο δευτερόλεπτα???
Πικάπ και HTPC.
Και στα δύο με μία κίνηση ακούω τα κλαρίνα....
Το πικάπ δεν σταματάει να γυρνάει ποτέ γιατί έχει θέμα αν το σταματάς, ενώ το HTPC μου μόλις πατήσω ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο η το play στο τηλεκοντρόλ, ξεκινάει...
Βέβαια, αν δεν έχω πάνω δίσκο η πρέπει να ψάξω να βρω το δίσκο του Billy Joel, η άμα πρέπει να αλλάξω από την ταινία που έβλεπαν τα παιδιά το απόγευμα στον ριπαρισμένο δίσκο, χρειάζεται παραπάνω αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα νομίζω....

Last edited:
α) 1-2 λεπτά συνήθως, αν προκειται για χειμερινές και κρύες μέρες, μέχρι να ανάψουν τα ρελεδάκια του προ, τρώει 3-4 λεπτά.
β) Μισάωρο και βάλε, σε φυσιολογικές συνθηκές, για χειμώνα δε το συζητάω, μόνο με γκάζια παίρνει μπρος:music-smiley-005: