Ποτέ μην αφήνετε μια ευκαιρία να πάει χαμένη!

StratosN

Established Member
3 July 2006
178
Καλαμάκι
Απίστευτο!!!

attachment.php

attachment.php

Attachments

• mouse1.jpg
    mouse1.jpg
    34.8 KB · Views: 168
  • mouse2.jpg
    mouse2.jpg
    32.7 KB · Views: 147
StratosN said:
Απίστευτο!!!

attachment.php

attachment.php

Όταν η ζωή μιμείται την τέχνη....
Το σκηνικό αυτό το έχει "φανταστεί" ο Αρκάς πολλά χρόνια πριν στο "Μετά την Καταστροφή"!

Πάντως πέρα από την πλάκα που ομολογουμένως έχουν οι φωτό, μάλλον πρέπει να απομακρυνθούν από τη δημόσια θέα, λόγω του ότι δείχνουν ένα ζώο ετοιμοθάνατο και υπό βασανισμό (από τη φάκα όχι από το ταίρι του!)

Απάντηση: Re: Ποτέ μην αφήνετε μια ευκαιρία να πάει χαμένη!

Αντώνης Τασιόπουλος said:
Πάντως πέρα από την πλάκα που ομολογουμένως έχουν οι φωτό, μάλλον πρέπει να απομακρυνθούν από τη δημόσια θέα, λόγω του ότι δείχνουν ένα ζώο ετοιμοθάνατο και υπό βασανισμό (από τη φάκα όχι από το ταίρι του!)
Αντώνη το politically correct θα μας φάει... άσε που μάλλον είναι και μούφα

Εντάξει μην το ξεφτυλίζουμε κιόλας. Ζώο ετοιμοθάνατο το ποντίκι? Δηλαδή εάν βάλω φωτογραφία από μυρμηγκοφωλιά πλυμμηρισμένη θα κάνουμε έρανο για τον τυφώνα της Νέας Ορλεάνης? Ελπίζω να αστειέυεσαι Αντώνη γιατί υπάρχουν πραγματικά ζώα που υποφέρουν και δυστηχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει καν ένας νόμος να προστατεύει.

εγω αρχισα να βασανιζω ζωα οταν ημουν μικρος και πηγαινα το πασχα εκκλησια κραταγαμε πολλες λαμπαδες στο χερι και πηγαινα σε μια μυρμηγοφωλια που ειχε η εκκλησια και εριχνα κερι στα μερμηγκια .........

απο τοτε ημουν αγριος και αιμοδιψης ............ χεχε

τωρα εχω ενυδρειο και εχω βαλει ενα μικρο κιτρινο υποβριχιο μεσα .......... χεχε

Last edited:
Όταν ήμουν στο εξωχικό και έβρισκα μυρμηγκοφωλιές με τα μεγάλα κοκκινάμαυρα μυρμήκια (μυρμήγκια-ληστές ή μυρμήγκια-στρατιώτες τα έλεγα) έψαχνα κι έβρισκα κάτι πράσινες κάμπιες ή από αυτές με τις τρίχες και τις έβαζα δίπλα τους. Εκεί να δείτε επίθεση. Έβρισκα δυνατές βέβαια για να διαρκεί το ματς... χεχεχεχεχε Άρπαζε και η κάμπια από κανένα μηρμήγκι αλλά το τέλος ήταν πάντα το ίδιο...

Σε λίγο θα μου πείτε ότι εγώ έβαλα τον πόντικα να κάνει τη βρωμοδουλειά!!!:flipout:

Πάντως κι εγώ μικρός δοκίμαζα τις αντοχές μιας κατσαρίδας (ή σκαθάρι ήταν?) στο λιωμένο κερί... Μπορώ να πω ότι είναι πολύ μεγάλες... (οι αντοχές)

Όσο για τον browser...
browser said:
Ο πονδιξ μολις πρεπει να ειχε απολυθει απο φανταρος ......!!!!!!
Ελπίζω να μην υποννοεί κάτι για μένα... :ernaehrung004:
Απολύθηκα το Μάη του 2006... :fahne90:

StratosN said:
Σε λίγο θα μου πείτε ότι εγώ έβαλα τον πόντικα να κάνει τη βρωμοδουλειά!!!:flipout:

Πάντως κι εγώ μικρός δοκίμαζα τις αντοχές μιας κατσαρίδας (ή σκαθάρι ήταν?) στο λιωμένο κερί... Μπορώ να πω ότι είναι πολύ μεγάλες... (οι αντοχές)

Όσο για τον browser...

Ελπίζω να μην υποννοεί κάτι για μένα... :ernaehrung004:
Απολύθηκα το Μάη του 2006... :fahne90:

τι το ρωτας βρε ;;;;;;; εσενα ενοει !!!!!!!!! :flipout: :flipout: :flipout: