Power buy απο το DUBAI

tom6

New member
28 August 2006
84
Προσφατα βρεθηκα εκει.Αναφερω ενδεικτικες τιμες αρχικες.O Ενισχυτης ONKYO-875 6000 DHR.H PIONNEER LX 508 13000 DHR.1EURO=5.3DHR

Αυτα δεν ειναι τιποτε.

Αν πηγαινες στο "Harman House" εβλεπες ποσο κανουν τα mcintosh (ηχεια και ενυσχυτες) θα ελεγες "ημαρτον"....

Re: Απάντηση: Power buy απο το DUBAI

o κ. Ντίνος χρόνια τώρα μας λέει τις τιμές από Dubai και αλλού για να γινόμαστε κόκκινοι ( όχι γαύροι πάντως )

Πως μεταφερονται ομως βρε παιδια.Εγω το σκεφτηκα να παρω τον onkyo.Δεν ηξερα ομως τι ''παιζει'' και με τα τελωνεια

στο τελωνείο θα στον φουσκώσουν χρηματικά...εκτός και αν τον πάρεις παραμάσχαλα βγαίνοντας από το αεροδρόμιο και τους αποφύγεις!!:afro:

Απάντηση: Re: Power buy απο το DUBAI

στο τελωνείο θα στον φουσκώσουν χρηματικά...εκτός και αν τον πάρεις παραμάσχαλα βγαίνοντας από το αεροδρόμιο και τους αποφύγεις!!:afro:

και καλά τον ενισχυτή το βάζεις στον ώμο.

τη 50άρα όμως τι τη κάνεις? :idea:

δεν είναι κακό.

δύο ροδάκια στη μια άκρη. λουράκι στην άλλη και βόλτα στο αεροδρόμιο με μια πιονιάρα.

Φυσικά και είναι πιο φθηνά μιας και στο Dubai δεν υφίσταται φόρος. Αν δοκιμάσει κανείς όμως νά φέρει εδώ τα όποια εμπορεύματα πάρει, θα πληρώσει ένα σωρό λεφτά σε μεταφορικά και τελωνεία. Συνεπώς έρχεται μία η άλλη. Άσε που δε θα υπάρχει και εγγύηση του προιόντος.
Μήπως να μετακομίσουμε Dubai.....;

1. Mono mia fora me "epiase" to teloneio, kai afti apo USA. Απο ντουμπαι, 10 φορες εχω ερθει, ποτε.(οκ ετυχε)
2. Αναλογα το προϊον, υπαρχει εγγυηση και για ευρωπη. πχ μια μηχανη canon που πηρα προσφατα.

υπολόγισε 30%-50% πάνω στη τιμή με τελωνείο, σύμφωνα με την εμπειρία μου σε αγορές απο Αμερική και Ιαπωνία.

γι'αυτο και το Ντουμπάϊ φημίζεται για την αγορά του κυρίως σε κοσμήματα, δε φοβάσαι τελωνείο εκεί.

Εγώ λόγω δουλειάς αρκετά χρόνια τώρα πηγαίνω Dubai και Singapore και ερχόμενος με σταμάτησε το τελωνείο δύο φορές (πριν 3 χρόνια την τελευταία φορά).