Power-buy Benq w1070

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Δικαιολογίες είναι αυτές!!! Μην τους ακούς...όλα τα κάνουν για να φάνε την πίτσα μου!!:Banane0:

Eιπαμε, αυτη θα ειναι δολωμα για τον vas, ωστε να τον απομακρυνουμε και να κανουμε δολιοφθορα στον EPSON.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Eιπαμε, αυτη θα ειναι δολωμα για τον vas, ωστε να τον απομακρυνουμε και να κανουμε δολιοφθορα στον EPSON.

Ε, καλά...είπαμε!! Λίγο το φόκους πειράξτε, δεν θα του κάνουμε και εγχείρηση για να τρώει ο Μπιλ ανενόχλητος την πίτσα!!:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power-buy Benq w1070

Δικαιολογίες είναι αυτές!!! Μην τους ακούς...όλα τα κάνουν για να φάνε την πίτσα μου!!:Banane0:

Ωστε και μαγειρας ο Γιαννης..Ο Νικος με το Αγνο και ο Γιαννης με την capricciosa!!:chef:

Πολύ αργεί το συγκριτικό..πολυυυυυυύ....
Δεν αφήνετε τις πίτσες να πιασετε δουλεια;:flipout:
Θα ανοίξετε νέο thread?

Σταμάτησαν τις πίτσες..τελειώσανε και τα καλιμπραρίσματα και ξεκινήσανε το vs....
άντε παλικάρια......αναμένουμε...:drummer:

για αυριο εχει The Chronicles of Narnia The Voyage of the Dawn Treader 3D 2010 - I Robot 3D 2004 - Prometheus 3D 2012 και Hugo 3D 2011 γιατι δεν το ειδα σημερα:smokin:

Επαναφέρω το νήμα όπως σας είχα υποσχεθεί όταν πρόκειται για προβλήματα ή θέματα εγγύησης.
Μετά από συζήτηση σε άλλο νήμα που αφορά το προβλημα της σκόνης και τον καθαρισμό του προβολέα έθεσα στην Avart το εξής ερώτημα:

Εάν μετά από φυσιολογική χρήση ο προβολέας εμφανίσει σκόνη στις 400 ώρες με καλύπτει η εγγύηση για τον καθαρισμό του;

Θα ρωτήσουν την Divitec, θα μου απαντήσουν και θα σας ενημερώσω.

To λογικο ειναι να μην καλυπτει...

Το λογικό ειναι να καλύπτει , έστω και μετά απο γκρίνιες.
Στον παλιό μου optoma, είχε μπει ελάχιστη σκόνη.Ψιλοτσίνησα, και μετά τους άρχισα για σφραγισμένα light paths στους dlp και υποχώρησαν.

Μα δεν ειναι μετρησιμη η "φυσιολογικη" χρηση Χρηστο, για αυτο και δεν το βρισκω λογικο.

Anyway, αμα το βλεπει λογικο η benq, ο δικη μου λογικη περισσευει ;-)

Η απάντηση ήρθε και είναι θετικότατη!!!

ΝΑΙ καλύπτει η εγγύηση τον καθαρισμό απο την σκόνη ΕΆΝ είναι από φυσιολογική χρήση.

Τι σημαίνει αυτό;
Εάν είναι σε ένα φυσιολογικό χώρο (πχ σαλόνι) και όχι σε ένα χώρο όπως ένα καφε-μπαρ με βεβαρημένο περιβάλλον.
Ανάλογα με το διάστημα και τις ώρες χρήσης μπορει να διαπιστωθεί η φυσιολογική χρήση η μη.

Άλλη μία φορα δικαιωνομαι για την ατάκα που χρησιμοποιούσα σε αυτό το Power buy. -bye-

Να πω και κάτι άλλο με την ευκαιρία τώρα που κοπασε το όλο θέμα και "καθαρισε" το μυαλό.
Τελικά είχα ΜΕΓΆΛΟ όφελος απο αυτο το Powerbuy μόνο που δεν μεταφράζεται σε υλικό αγαθό αλλα σε μεγαλύτερες αξίες.
Τι εννοώ;
Με χαροποιησε ιδιαίτερα το γεγονός που ενω είχα καιρο να μιλήσω με τον Κο Νίκο Παχή μου μιλούσε τόσο εγκάρδια και φιλικά και ευγενεστατα όπως πάντα.
Τι άλλο;
Όλοι σας τόσο με τα δημόσια αλλα και με τα ιδιωτικά μηνύματα με τα τόσο θετικά και ευχάριστα λόγια αλλα και ένα "δέσιμο" που υπήρξε με μερικούς.
Σας ευχαριστω όλους μέσα απο την καρδια μου και συγνώμη αν σας κουράζω αλλα νιώθω πως κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.

Νά´στε όλοι καλά..-bye-