Πωλείται λόγο αναβάθμισης ένας απο τους τελευταίους Power Mac με motorola επεξεργαστές
Power Mac G4 Dual Mirror Drive με δύο επεξεργαστές στα 1.25GHz ,σε άριστη κατάσταση.
Μνήμη 1.75Mb 3X512 και 1Χ256 DDR400 (αναβάθμιση απο 1Χ512Mb)
Κάρτα γραφικών ATI 9000Pro 64Mb
DVDRW Recorder (αναβάθμιση απο CDRW )
2Χ80Gb hard disk (αναβάθμιση απο 1Χ80Gb)
6 usb ports 2xUSB 1.0 και 4xUSB 2.0 (αναβάθμιση απο 2ΧUSB 1.0))
έξτρα κάρτα Wifi PCI με αποσπώμενη κεραία (αναγνωρίζεται σαν airport απο το MAC)
Λειτουργικό Leopard 10.5.8 και έχουν περαστεί και οι τελευταίες αναβαθμίσεις
Full με προγράμματα (MS office ,photoshop ,ilife,toaster κ.τ.λ)
O Mac δουλεύει άψογα, είναι ταχύτατος (ενδεικτικά να πώ ότι ρίχνει άνετα σε έναν core2duo με windows που έχω σε επεξεργασία εικόνας ,σε άνοιγμα εφαρμογών ,στο σερφάρισμα κ.α και γνωρίζοντας ότι έχει κάρτα γραφικών με 64Μb μνήμης μου προκαλεί γέλιο
)
Πιστεύω ότι είναι ιδανικός για κάποιον που θέλει να μπεί στο κόσμο του ΜΑC OS όπως μπήκα και εγώ πριν απο 2 χρόνια περίπου αγοράζοντας τον απο συμφορουμίτη.
Tιμή : 200 ευρώ
Καιρός να πάμε για intel :furious3:
Power Mac G4 Dual Mirror Drive με δύο επεξεργαστές στα 1.25GHz ,σε άριστη κατάσταση.
Μνήμη 1.75Mb 3X512 και 1Χ256 DDR400 (αναβάθμιση απο 1Χ512Mb)
Κάρτα γραφικών ATI 9000Pro 64Mb
DVDRW Recorder (αναβάθμιση απο CDRW )
2Χ80Gb hard disk (αναβάθμιση απο 1Χ80Gb)
6 usb ports 2xUSB 1.0 και 4xUSB 2.0 (αναβάθμιση απο 2ΧUSB 1.0))
έξτρα κάρτα Wifi PCI με αποσπώμενη κεραία (αναγνωρίζεται σαν airport απο το MAC)
Λειτουργικό Leopard 10.5.8 και έχουν περαστεί και οι τελευταίες αναβαθμίσεις
Full με προγράμματα (MS office ,photoshop ,ilife,toaster κ.τ.λ)
O Mac δουλεύει άψογα, είναι ταχύτατος (ενδεικτικά να πώ ότι ρίχνει άνετα σε έναν core2duo με windows που έχω σε επεξεργασία εικόνας ,σε άνοιγμα εφαρμογών ,στο σερφάρισμα κ.α και γνωρίζοντας ότι έχει κάρτα γραφικών με 64Μb μνήμης μου προκαλεί γέλιο
Πιστεύω ότι είναι ιδανικός για κάποιον που θέλει να μπεί στο κόσμο του ΜΑC OS όπως μπήκα και εγώ πριν απο 2 χρόνια περίπου αγοράζοντας τον απο συμφορουμίτη.
Tιμή : 200 ευρώ
Καιρός να πάμε για intel :furious3: