ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΤΑ ?

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
11,392
Ελλαδα
τι εγινε ...δεν βλεπω τιποτς
τεμπελιαζετε
η ειναι λογω της κρισης
δεν εχει φετος Πιτα ?

επιτρεπεται ?
μπηκαμε στον Φλεβαρη !

.

πάντως, άσχετα με την πίτα και το γεγονός ότι δεν έγινε η έκθεση, οι της μουσικής καλό είναι να οργανώσουμε το δείπνο μας ...

Στελλάρα, λίγο δύσκολο για πίττες...
Δεν μπήκε και καλά η χρονιά, είχαμε και απώλειες σε εθνικό επίπεδο...

πάντως, άσχετα με την πίτα και το γεγονός ότι δεν έγινε η έκθεση, οι της μουσικής καλό είναι να οργανώσουμε το δείπνο μας ...

Διάβασες τη σκέψη μου!! Χθες περνούσα από το άλσος Νέας Σμύρνης, όπου είχαμε κάνει μια συγκέντρωση σε ένα κουτούκι, και σκεφτόμουν ότι έχει περάσει πολύς καιρός που οι της Μουσικής δεν έχουμε βρεθεί. Ξεκινάω βολιδοσκοπήσεις δίπλα.

Αχ αυτή η έκθεση ενα πράγμα είχε μίνει να βλέπουμε τίποτα από κοντά ούτε αυτό δεν έγινε..

Nικο στο Ουρανιο Τοξο[λεμε τωρα] για να ενισχυσουμε και τον Σαουριδη

Άσε Πέτρο, πεσμένα τα πράγματα, δεν γίνανε και μεταγγραφές (να πάρουν το κατιτίς τους όλοι), δεν ήρθε και ο φίλος του (και συμπάθειά σου) Σέρχιο...Χρειάζεται ενίσχυση!

Άσε Πέτρο, πεσμένα τα πράγματα, δεν γίνανε και μεταγγραφές (να πάρουν το κατιτίς τους όλοι), δεν ήρθε και ο φίλος του (και συμπάθειά σου) Σέρχιο...Χρειάζεται ενίσχυση!

O <κολλητος >μου πηγε Αζερμπαιτζαν,μαλλον εκει θα μας κλεισει τραπεζι ο Βασιλης.Εκτος αν μας παει στην <παλια Αθηνα> που οπως εμαθα κατεβασε πολυ τις τιμες ,και αν μαθει οτι ειμαστε και <δικοι> τους τοτε θα εχουμε ακομη καλλιτερη προσφορα.
Εναλλακτικα υπαρχει και η ταβερνα των Ιερολοχιτων ,οπου το σερβιρισμα θα αναλαβει μια αρκετα εμφανισιμη κυρια

O <κολλητος >μου πηγε Αζερμπαιτζαν,μαλλον εκει θα μας κλεισει τραπεζι ο Βασιλης.Εκτος αν μας παει στην <παλια Αθηνα> που οπως εμαθα κατεβασε πολυ τις τιμες ,και αν μαθει οτι ειμαστε και <δικοι> τους τοτε θα εχουμε ακομη καλλιτερη προσφορα.
Εναλλακτικα υπαρχει και η ταβερνα των Ιερολοχιτων ,οπου το σερβιρισμα θα αναλαβει μια αρκετα εμφανισιμη κυρια

merkel_341_2.jpg