ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

www.zoofilia.gr σίγουρα θα βρείς κάτι !!! Δεν κάνει και το δικό μου κουτάβια να σου έδινα εγώ φίλε jopar.

Σίγουρα στα καταφύγεια μπορείς να βρείς !
Αυτές τις μέρες ήταν ένας κύριος στην Αριστοτέλους που φιλοξενεί πολλά σκυλάκια μπορεί κι εκεί να βρείς κουταβάκια !

Εύχομαι να σε βοήθησα και να βρείς ένα αξιαγάπητο κατοικίδιο !

Re: Απάντηση: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

Να ξερεις παντως οτι ειναι μεγαλη ευθυνη και δεσμευση, κατι σαν παιδι ενα πραμα...

....και παιδί , και πιο δύσκολα κι απο παιδί καμιά φορά !!!

σας ευχαριστώ όλους..η γυναίκα μου μεγάλωσε με κανισάκι τη σούζι επί 13 χρόνια, και ξέρουμε πόση φροντίδα θέλει..ψάχνω παντού θέλω το πολύ να σε μια βδομάδα να βρω, αν όχι θα αγοράσω από το petstore της Πασαλίδη..τι λέτε από τις εξής ράτσες ποια είναι πιο φιλική για διαμέρισμα: maltese, bishon frise, bolognese, west highland terrie(westy),pincher, κανίς.

Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

Τι κουταβάκια Στέργιο ???? για πες για πες !

Ήθελα ένα σκυλάκι για το μαγαζί.
Μη φρικάρετε, δε πρόκειται να το δέσω.

Θα έχει 4 στρέμματα χώρο για να τρέχει όσο θέλει και...δωμάτιο για να κοιμάται.

Αλλά μετά σκέφτηκα ότι μόνο του θα βαριέται οπότε είπα να πάρω 2.

Μια φίλη έχει 3 ημίαιμα λυκοσκυλάκια και στεναχωριέται γιατί την απειλεί η μάνα της ότι θα τα πετάξει.

Οπότε (και επειδή καταβάθος είμαι πολύ ευαίσθητο παιδί) σκέφτηκα "τι 2 τι 3"...

Αύριο μάλλον θα παραλάβω τα μικρά φασαριόζικα μαλλιαρά κουταβάκια.

Και φυσικά θα σας κρατάω ενήμερους! -bye-

Μια φίλη έχει 3 ημίαιμα λυκοσκυλάκια και στεναχωριέται γιατί την απειλεί η μάνα της ότι θα τα πετάξει.

Μπραβο Στεργιο, να'σαι καλα αγορι μου.
Θα περασουν πολυ καλα, ειμαι σιγουρος:music-smiley-005:

Μπράβο ρε Στέργιο ! Αμα τα εκπαιδεύσεις κι όλας δεν θα τολμάει να μπει κανένας " περίεργος " στην περιοχή του μαγαζιού !
Και 2 φορές μπράβο που πήρες σκυλάκια που ήταν προς υιοθεσία κι όχι προς πώληση !

σας ευχαριστώ όλους..η γυναίκα μου μεγάλωσε με κανισάκι τη σούζι επί 13 χρόνια, και ξέρουμε πόση φροντίδα θέλει..ψάχνω παντού θέλω το πολύ να σε μια βδομάδα να βρω, αν όχι θα αγοράσω από το petstore της Πασαλίδη..τι λέτε από τις εξής ράτσες ποια είναι πιο φιλική για διαμέρισμα: maltese, bishon frise, bolognese, west highland terrie(westy),pincher, κανίς.

Φίλε Jopar, όλες οι ράτσες που ανέφερες είναι για σπίτι , κι όλες έχουν τα καλά τους και τις ιδιοτροπίες τους !
Προσωπικά θεωρώ καλύτερο να πάρεις ένα σκυλάκι στις διαστάσεις που θές και στο χρώμα , κι ας μήν είναι καθαρόαιμο ! Και κυρίως καλύτερα απο κάποιο καταφύγιο ή κάποιον που τα χαρίζει. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενο μήνυμά μου, αυτά που είναι για πούλημα όλο και κάποιος θα τα πάρει , τα άλλα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα !

Μπράβο Στέργιο.:SFGSFGSF::worshippy:

Θα σου προτείνω κι εγώ να μην αγοράσεις, αλλά να υιοθετήσεις ένα.
Αν παρόλα αυτά επιμένεις σε σκυλάκι ράτσας, τότε στη θέση σου θα έπαιρνα ένα bishon frise. Είναι σκυλάκι-όνειρο! Σαν παγωτό... Και απ' όσο έχω ψάξει, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Δε θα έπαιρνα με τίποτα pincher. Είναι ζόρικα πλάσματα, όσο κι αν δε σου γεμίζουν το μάτι.
Από την άλλη, τα κανίς είναι - κατά τους εκπαιδευτές - από τις εξυπνότερες ράτσες.

εννοείται ότι δεν με ενδιαφέρει να είναι καθαρόαιμο, μικρό γλυκούλι άσπρο ή ασπρομαυρο(καθότι θα τον κάνω Παοκτσή he he) να είναι να το αγαπάμε...βρήκα ήδη από την δουλειά κάποιον που έχει προς χάρισμα μια φίλη του κάθε 6 μήνες που γεννάει η σκυλίτσα της, είναι λέει γιόκσαϊρ...αλλά είναι Αθήνα και πρέπει να περιμένω πότε θα έχει διαθέσιμο κουτάβι...στο εν τω μεταξύ τώρα θα ψάξω να την ράτσα τι φατσούλες είναι...