όποιος ξέρει ας μου δώσει κάνα link ή τηλέφωνα κτηνιάτρων κτλ...μόλις το αποφάσισα και δεν είχα ποτέ ζωάκι...
Να ξερεις παντως οτι ειναι μεγαλη ευθυνη και δεσμευση, κατι σαν παιδι ενα πραμα...
Να ξερεις παντως οτι ειναι μεγαλη ευθυνη και δεσμευση, κατι σαν παιδι ενα πραμα...
προσεχώς θα αποκτήσω κι εγώ 2 κουταβάκια (μπορεί και 3).
Αναμένετε φωτογραφίες!
Τι κουταβάκια Στέργιο ???? για πες για πες !
Ήθελα ένα σκυλάκι για το μαγαζί.
Μη φρικάρετε, δε πρόκειται να το δέσω.
Θα έχει 4 στρέμματα χώρο για να τρέχει όσο θέλει και...δωμάτιο για να κοιμάται.
Αλλά μετά σκέφτηκα ότι μόνο του θα βαριέται οπότε είπα να πάρω 2.
Μια φίλη έχει 3 ημίαιμα λυκοσκυλάκια και στεναχωριέται γιατί την απειλεί η μάνα της ότι θα τα πετάξει.
Οπότε (και επειδή καταβάθος είμαι πολύ ευαίσθητο παιδί) σκέφτηκα "τι 2 τι 3"...
Αύριο μάλλον θα παραλάβω τα μικρά φασαριόζικα μαλλιαρά κουταβάκια.
Και φυσικά θα σας κρατάω ενήμερους!![]()
σας ευχαριστώ όλους..η γυναίκα μου μεγάλωσε με κανισάκι τη σούζι επί 13 χρόνια, και ξέρουμε πόση φροντίδα θέλει..ψάχνω παντού θέλω το πολύ να σε μια βδομάδα να βρω, αν όχι θα αγοράσω από το petstore της Πασαλίδη..τι λέτε από τις εξής ράτσες ποια είναι πιο φιλική για διαμέρισμα: maltese, bishon frise, bolognese, west highland terrie(westy),pincher, κανίς.
Ήθελα ένα σκυλάκι για το μαγαζί.
Μη φρικάρετε, δε πρόκειται να το δέσω.
Θα έχει 4 στρέμματα χώρο για να τρέχει όσο θέλει και...δωμάτιο για να κοιμάται.
Αλλά μετά σκέφτηκα ότι μόνο του θα βαριέται οπότε είπα να πάρω 2.
Μια φίλη έχει 3 ημίαιμα λυκοσκυλάκια και στεναχωριέται γιατί την απειλεί η μάνα της ότι θα τα πετάξει.
Οπότε (και επειδή καταβάθος είμαι πολύ ευαίσθητο παιδί) σκέφτηκα "τι 2 τι 3"...
Αύριο μάλλον θα παραλάβω τα μικρά φασαριόζικα μαλλιαρά κουταβάκια.
Και φυσικά θα σας κρατάω ενήμερους!![]()
σας ευχαριστώ όλους..η γυναίκα μου μεγάλωσε με κανισάκι τη σούζι επί 13 χρόνια, και ξέρουμε πόση φροντίδα θέλει..ψάχνω παντού θέλω το πολύ να σε μια βδομάδα να βρω, αν όχι θα αγοράσω από το petstore της Πασαλίδη..τι λέτε από τις εξής ράτσες ποια είναι πιο φιλική για διαμέρισμα: maltese, bishon frise, bolognese, west highland terrie(westy),pincher, κανίς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.