ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

αντιμετωπίζω το σοβαρό πρόβλημα τι να κάνω με το σκυλάκι από το πρωί μέχρι το απόγευμα που δουλεύουμε κι οι δυο...κι έτσι η φωνή της λογικής φρενάρει τα σχέδια προς το παρόν...

παιδιά έχει γενέθλια η αγάπη μου και λέω να της βρω σκυλάκι...'
κάθε βοήθεια δεκτή, διαβάστε παραπάνω τι ψάχνω, μικρό παρέας άσπρο θηλυκό κουταβάκι , κάτι σε μαλτέζα, κανίς-τεριέ ...

...αν σου πω ότι έψαξα και δεν βρήκα;
γράφτηκα και στο dogforum.gr αλλά τίποτα...εκεί προωθούν αδέσποτα κατά βάση.
καμιά άλλη λύση;

Απάντηση: Re: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

καμιά άλλη λύση;

Κοίτα αυτές τις σελίδες....υπάρχουν αρκετά μικρά άσπρα γκριφόν και μαλτέζ που χαρίζονται!!!
http://www.xe.gr/pages/QuickResults.aspx?cat_id=0&Keywords=%u0393κριφόν

Για ρίξε μια ματιά εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=22965&highlight=%D3%E1%F1%F9%ED%DF%E4%E1

άσπρος εντελώς δεν είναι ο Σπίθας όμως σίγουρα θα πάρεις μεγάλη αγάπη απο ένα κουτάβι που σώθηκε απο το δρόμο που κάποιος το παράτησε. Είναί πλήρως αποπαρασιτωμένο, εμβολιασμένο & υγιείστατο. Για οτι χρειαστείς pm

καμιά άλλη λύση;

Φίλε jopar χωρίς παρεξήγηση, θέλεις καθαρόαιμο και τσάμπα ;
Αυτό είναι λίγο δύσκολο. Ανάμεσα στα αδέσποτα που προωθεί το dogforum.gr κι άλλες σελίδες όπως το zoofilia.gr υπάρχουν σκυλάκια σαν αυτό που θέλεις. Και μικρά , και άσπρα και κουτάβια και ενήλικα.
Αλλά μην περιμένεις να βρείς καθαρόαιμο κουτάβι να χαρίζεται έτσι έυκολα.

Last edited:
λάθος εντύπωση , φίλε μου
δεν έγραψα πουθενά για "καθαρόαιμο"
ούτε και με νοιάζει καθόλου...
αν η αξία τους είναι μικρή ή μεγάλη, ουδώλως με ενδιαφέρει καθώς για παρέα το θέλω όχι για επένδυση!
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι αγαπησιάρικη φατσούλα και μικρό σε διαστάσεις,όπως τα μαλτεζάκια ή το κανίς-τεριέ που είχε η γυναίκα μου πολλά χρόνια...ούτε για το άσπρο επιμένω πολύ...και μαύρο και ασπρόμαυρο το ίδιο είναι...βασικά το μόνο που επιθυμούμε είναι σγουρό τρίχωμα για να μην αφήνει πολύ τρίχα στο σπίτι...και θηλυκό για να είναι πιο ήσυχο...
δεν ξέρω κι όλες τις ράτσες και τις επιμειξίες τους αλλά δεν θέλω κάτι σε μπουλντόγκ, θέλω ένα ήσυχο μικρό σκυλάκι παρέας...
έλπιζα ότι κάποιος θα έχει κουτάβι για χάρισμα, έστω πώληση σε λογική τιμή.
δεν θέλω να μπλέξω με εμπόρους και να τους χρυσοπληρώσω , ούτε να πάρω κάποιο μεγαλόσωμο σκυλί από ίδρυμα(δεν έχω χώρο στο σπίτι)
τα παραπάνω φόρα τα έψαξα και δεν βρήκα τίποτα...
θα τα κοιτάω συνέχεια με ελπίδα...
συγνώμη αν σας φάνηκα κάπως, αλλά τα βλέπω στις βιτρίνες τα ασπράκια και ζητάνε 700-850 ευρω...ε συγνώμη ένα μήνα ξυπνάω χαράματα για να τα βγάλω ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν να το βρω τζάμπα θα το προσπαθήσω, δεν νομίζω να κάνω κανένα κακό...

Πρός Θεού, φίλε μου μην το παίρνεις στραβά αυτό που έγραψα.
Απλά επειδή ανέφερες για μαλτέζ και κανίς γι αυτό σου έγραψα το παραπάνω. Όλο και κάτι θα βρείς. Και με 1000 σου προτείνω μακριά απο pet shops όταν πρόκειται για αγορά καθαρόαιμου.

Απλά αν ψάξεις σίγουρα θα βρείς κάτι σαν αυτό που θές.
Ρώτα και σε pet shop της γειτονιάς όπου κατα καιρούς μπαίνουν και αγγελίες για κουταβάκια που χαρίζονται.

ναι, αλλά νομίζω ότι πρόκειται για σκυλί που μεγαλώνει αρκετά σε μεγεθος...
έχω πάντως βρει κάτι μαλτεζάκια φτηνά και μόλις βρω χρόνο θα πάρω τηλεφωνα...
ετυχαν και πολλές υποχρεώσεις αυτά τα απογεύματα...

...τελικά μας απασχολεί τι μπορεί να κάνει το σκυλί τα πρωινά που θα είμαστε στην δουλειά, που μπορούμε να το πηγαίνουμε για να μην κλαίει μοναχό του...

Να το συνηθησετε απο μωρο να μενει καποιες ωρες μονο του σε καποιο περιορρησμενο χωρο παντα φωτιζομενο.