Που να πάω ?

billytsik

Senior Member
2 January 2009
361
Internet
Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάνα δυο μαγαζιά που να μπορώ να πάω με το laptop μου και να το συνδέω μέσω hdmi για να κρίνω εξ ιδίων τι μου κάνει και τι όχι ?
Μιλάω για κάτι που να είναι εντός Αθηνών. Ψάχνω από 46 και πάνω
Και εάν γίνετε να μην έχουν προπέρσινα μοντέλα. ???

σε κανα saturn ? η στο αλλο απεναντι (δεν θυμαμαι ονομα) ?
Κανα media markt, κανας mega kostovolos ?

pioneer μονο σε pioneer center.

Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάνα δυο μαγαζιά που να μπορώ να πάω με το laptop μου και να το συνδέω μέσω hdmi για να κρίνω εξ ιδίων τι μου κάνει και τι όχι ?
Μιλάω για κάτι που να είναι εντός Αθηνών. Ψάχνω από 46 και πάνω
Και εάν γίνετε να μην έχουν προπέρσινα μοντέλα. ???

Δεν ξέρω που μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά ξεκινάς σωστά...καλή επιτυχία..:2thumb22sup:

Δεν ξέρω που μπορείς να το κάνεις αυτό, αλλά ξεκινάς σωστά...καλή επιτυχία..:2thumb22sup:

+1

Πρωτη κινηση σου θα ειναι μολις τον συνδεσεις ειναι να απενεργοποιησεις ολα τα βοηθηματα (noise reduction κτλ) και να βαλεις την τηλεοραση σε καποιο cinema mode (η οπως αλλιως λεγεται σε καθε μοντελο) με μειωμενη φωτεινοτητα , sharpness κτλ.

Βασικά σε Media markt έχω πάει αλλά μου το παίζαν δύσκολοι και με αφισών να βάλω σε μια σονυ 52W4000 που την πουλούσαν και κοντά στα 2000. δεν ήταν και η καλύτερη που θα μπορούσε να είναι ούτε 1 : 1 δεν είχα βέβαια δεν είχα και το remote για να παίξω (δεν υπήρχε ). Οπότε σκέπτομαι ότι κάτι παρόμοιο θα γίνετε και στα υπόλοιπα μεγάλα μαγαζιά.
Είχα στο μυαλό μου κανένα μικρότερο μαγαζί και όχι κάποια τεραστία αλυσίδα. Κάνα τέτοιο παίζει ?
Βέβαια δεν ζητώ κάτι παρόμοιο με το pioneer center που είναι πραγματικά ότι καλύτερο για επίδειξη (είδα τη 5090h και έπαθα ζημία , πολλά τα λεφτά , έχασα και το power bye-bye) απλός κάτι που να μην γίνεται χαμός από κόσμο.

Σήμερα πάντως λέω να περάσω από το Saturn στην Συγγρού που δεν έχω πάει.

P.S. Δεν μπορώ να πάω πρωινές ώρες λόγο δουλειάς.