Που πάει κανείς για ακρόαση ηχείων στην Αθήνα?

morfin

New member
11 January 2013
63
Έχω πάει ήδη σε κάποια μαγαζιά και έχω ακούσει μερικά ηχεία δαπέδου
που ενδιαφέρομαι να αγοράσω.Επειδή όμως θέλω να το ψάξω αρκετά πριν
καταλήξω κάπου θα ήθελα ιδέες για μαγαζιά με ποικιλία σε ηχεία που να
μπορώ να ακούσω.
Σίγουρα αρκετοί από το forum θα έχετε πάει σε πολλά καταστήματα και
θα έχετε καλές προτάσεις...

Έχω πάει ήδη σε κάποια μαγαζιά και έχω ακούσει μερικά ηχεία δαπέδου
που ενδιαφέρομαι να αγοράσω.Επειδή όμως θέλω να το ψάξω αρκετά πριν
καταλήξω κάπου θα ήθελα ιδέες για μαγαζιά με ποικιλία σε ηχεία που να
μπορώ να ακούσω.
Σίγουρα αρκετοί από το forum θα έχετε πάει σε πολλά καταστήματα και
θα έχετε καλές προτάσεις...

Σε όλες τις αντιπροσωπείες ηχείων, μπορείς να ακούσεις. Μπορεί να σε βοηθήσει ένα έντυπο του ειδικού τύπου που υπάρχουν διευθύνσεις και διαφημίσεις αντιπροσώπων - καταστημάτων

Κάνε μια λίστα με τα ηχεία που έχεις υπόψη σου και μετά μίλα με τους αντιπροσώπους καθενός από αυτά. Ο κάθε αντιπρόσωπος θα σου στησει ένα σύστημα με τα ηχεία που σε ενδιαφέρουν, ώστε να πας να τα ακούσεις.

Καλό είναι όπου και να πας να έχεις επικοινωνήσει πρώτα τηλεφωνικά ώστε να ξέρουν τι ακριβώς θέλεις να ακούσεις για να στα έχουν έτοιμα και μην καθυστερείς εκείνη την ώρα. Επίσης η κύρια έννοια του ραντεβού είναι ότι η αίθουσα θα είναι ''κλεισμένη'' μόνο για σένα, οπότε θα έχεις ησυχία που είναι πολύ σημαντικό.

Καλό είναι όπου και να πας να έχεις επικοινωνήσει πρώτα τηλεφωνικά ώστε να ξέρουν τι ακριβώς θέλεις να ακούσεις για να στα έχουν έτοιμα και μην καθυστερείς εκείνη την ώρα. Επίσης η κύρια έννοια του ραντεβού είναι ότι η αίθουσα θα είναι ''κλεισμένη'' μόνο για σένα, οπότε θα έχεις ησυχία που είναι πολύ σημαντικό.

+1