D Divx New member 8 April 2009 65 10 April 2009 #1 Ξερετε αν υπαρχει καποιο καταστημα που να εχει ετοιμη προβολικη εγκατασταση για να δω . . καθωτι με προβολεις ειμαι ντιπ για ντιπ ασχετος αλλα θα με ενδιεφερε η αγορα ενος,για παρακολουθηση ταινιων μονο ! ! :eating:
Ξερετε αν υπαρχει καποιο καταστημα που να εχει ετοιμη προβολικη εγκατασταση για να δω . . καθωτι με προβολεις ειμαι ντιπ για ντιπ ασχετος αλλα θα με ενδιεφερε η αγορα ενος,για παρακολουθηση ταινιων μονο ! ! :eating:
M makis1973 AVClub Addicted Member 25 June 2007 2,454 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΝΑΞΟΣ 10 April 2009 #2 παρασχου 14 ηλιουπολη . ο βαγγελης λαμπρου παντα εχει 2-3 β/π για να δεις ... θα σου λυσει πολλες αποριες .
παρασχου 14 ηλιουπολη . ο βαγγελης λαμπρου παντα εχει 2-3 β/π για να δεις ... θα σου λυσει πολλες αποριες .
Δημήτρης Δημητρακούδης Πρόεδρος Δ.Σ. Staff member 18 June 2006 29,113 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 11 April 2009 #3 Επίσης και η Ηχοέκφραση έχει συνήθως μηχανήματα σε επίδειξη.
Κώστας Παπαγεωργίου AVClub Addicted Member 17 June 2006 2,014 ΑΘΗΝΑ 11 April 2009 #4 Τα 2 καταστήματα που ανέφεραν τα παιδιά είναι αντιπροσωπευτικά στον χώρο. Υπάρχει και το κατάστημα της Ηχοδομής στο Χαλάνδρι. Απλά θα συμπληρώσω ότι στην οικονομική κατηγορία τιμής θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία στο κατάστημα της Ηχοέκφρασης που αναφέρει ο συνδιαχειριστής μου.
Τα 2 καταστήματα που ανέφεραν τα παιδιά είναι αντιπροσωπευτικά στον χώρο. Υπάρχει και το κατάστημα της Ηχοδομής στο Χαλάνδρι. Απλά θα συμπληρώσω ότι στην οικονομική κατηγορία τιμής θα βρεις μεγαλύτερη ποικιλία στο κατάστημα της Ηχοέκφρασης που αναφέρει ο συνδιαχειριστής μου.
D Divx New member 8 April 2009 65 11 April 2009 #5 Μιλ μερσι σε ολους σας,θα το κοιταξω απο βδομαδα. :tee: