Που θα βρω jazz?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδια ξερεται που θα βρω HD jazz μουσικη με επονημους (ας πουμε καλητεχνες)!?
Και καλο ηχο οπως και εικονα !ΠΑΝΤΑ!-bye-

Εμμ.
Απο πουλακια οσα θες
EURO1080-HD SUISSE και αλλα καλα αλλα επεισης αυτα εχουν μοινεκτημα εγω θελω diana krall αυτοι ολοι δεν εχουν ουτε ενας εστω ενα live diana krall πετυχα κανα δυο φορες μονο στο Deluxe music στον Astra!
Τι να πω ακομα και το MTVNHD ολο βλακιες βαζει!-bye-

Re: Απάντηση: Που θα βρω jazz?

.....εγω θελω diana krall αυτοι ολοι δεν εχουν ουτε ενας εστω ενα live diana krall πετυχα κανα δυο φορες μονο στο Deluxe music στον Astra!
...Τι να πω ακομα και το MTVNHD ολο βλακιες βαζει!-bye-

:drummer:
Γεια σου Ντζαζίστα μου, satnick μου λεβέντη αετέ μου. :music-smiley-006:
:grandpa: Πες τα πρωθυπουργέ μου!:lehrer:
Diana Krall και ξερό ψωμί !:driver:
Ταυτίζομαι μαζί σου ακόμη και για τις βλακίες του MTV.
Και γώ θα γούσταρα πολύ HD Jazz αλλά από ότι φαίνεται το μόνο που μας απομένει είναι blu-ray.
:ridinghorse:Αθανάσης ρε γαμώτο.:ridinghorse:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που θα βρω jazz?

:drummer:
Γεια σου Ντζαζίστα μου,satnickμου λεβέντη αετέ μου. :music-smiley-006:
:grandpa: Πες τα πρωθυπουργέ μου!:lehrer:
DianaKrallκαι ξερό ψωμί !:driver:
Ταυτίζομαι μαζί σου ακόμη και για τις βλακίες του MTV.
Και γώ θα γούσταρα πολύ HDJazz αλλά από ότι φαίνεται το μόνο που μας απομένει είναι blu-ray.
:ridinghorse:Αθανάσης ρε γαμώτο.:ridinghorse:
Αυτα ειναι ρε φιλε...
Τι σημασεια εχει η jazz εαν δεν ακους αυτα που σου αρεσουν εχει φτιαξει τοσα θεματικα μπουρδοκαναλα και εκπομπες το MTV (που ουσιαστικα παιζουν και τα ιδια τραγουδια)Και ουτε μια jazz εκπομπη καναλι αφιερωση (εστω)!!-bye-

Γεια σου φίλε Satnick.

Τι Μπουρδοκάναλα? Σαβουροκάναλα, ρουφιανοκάναλα και βάλε θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τέτοια κανάλια. Είναι για τους ροκόλους που η ζωή τους δεν είναι τίποτε άλλο από φραπεδάκι και κουτσομπολιό. Και αυτοί είναι δυστυχώς η πλειοψηφία στην κοινωνία μας και τέτοια κανάλια είναι για αυτούς δυστυχώς.

Ποιος μπορεί να ακούσει ποιοτική Jazz σήμερα? Για να ακούσεις Jazz πρέπει να είσαι μουσικά καλλιεργημένος αλλιώς το μόνο που θα μπορείς να ακολουθήσεις είναι οι επαναλαμβανόμενοι τζιτζικό ήχοι που εκπέμπουν τα διάφορα κουτσομπολίστικα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και που μπορείς να παίξεις πάνω στα άσπρα πλήκτρα του πιάνου.

Ε λοιπόν τα σιχάθηκα όλα αυτά, και ψάχνω για ποιότητα. :argue:

Ταυτίζομαι μαζί σου και για το EarthTV φίλε Satnick, αν και δεν το βρήκα ακόμη. Μόλις χώρισα από την γυναίκα μου και προσπαθώ ξανά να εγκαταστήσω τα «μοτερ» μου σε άλλο χώρο.:FSGSFGS4:

Ο αδελφός,
Αθανάσης

:elefant:

Να εισαι καλα αδερφε Θαναση και οσο για το Earth TV που λες γκαντεμια μολις εβαλα και εγω το μοτερ και ειδα μια μερα τωρα δεν ξανα ειδα φως ασε!!

Άσε φίλε. Όσο για γκαντεμια, το ίδιο κάνει να λές το όνομα μου.

Όπως είπα, χώρισα με την αρραβωνιαστικιά μου, τα πήρα όλα και έφυγα. Πήρα και τα Μοτέρ μου και όλα.

Ενώ πριν τα είχα όλα να δουλεύουν ρολόϊ, με την νέα εγκατάσταση σε διαφορετικό χώρο, το τόξο της πορείας του μοτερ τώρα δεν συγχρονίζει με το τόξο των δορυφόρων σε USALS. Το κακό είναι ότι έχω τις ρυθμίσεις όλες εντάξει.

Γαμώτο, φαίνεται ότι χρειάζεται να ανοίξω νέο thread για βοήθεια. Και έχω και τον προϊστάμενο μου να γκρινιάζει. Πάλι καλά που έχω και μια ψωροδουλιά.

Θανάσης

Φίλε.... Έρχομαι πίσω στο post μετά απο χρόνια......

Το καναλλάκι που έψαχνες στα όνειρά σου είναι εδώ.....

Ονομάζεται .....ΜΕΖΖΟ HD..... :ernaehrung004:

Το dreamboxaki μου είναι κολλημένο σε αυτό και τα μοτέρ μου μάγγωσαν στον Eurobird 9A (9.0E) - 11881.00 V - Txp: 58 - Beam: EB9A DVB-S2 (8PSK) - 27500 2/3 (53.9 Mbps) - NID:156 - TID:5800

Δεν χρειάζονται ούτε κάρτες ούτε τίποτα γιατί είναι FREE !!!!

Ελπίζω να μην κλειδώσει αυτό το κανάλι γιατί θα τα παίξω !!! :twoguns:

Σόρρυ που θα το πω (αλλά καλύτερα να το περιμένεις, παρά να σου ρθει ξαφνικά)
το κανάλι αυτό σε κάποια φάση θα κλειδώσει με viaccess2.6 όπως και τα
άλλα

Νίκο καλησπέρα,
είχα ξεχάσει το θέμα που άνοιξες. Ήθελα να σε ρωτήσω πώς σου φάνηκε το άρθρο με τα jazza και κλασσικής μουσικής κανάλια. Βρήκες αυτά που ήθελες;

Σόρρυ που θα το πω (αλλά καλύτερα να το περιμένεις, παρά να σου ρθει ξαφνικά)
το κανάλι αυτό σε κάποια φάση θα κλειδώσει με viaccess2.6 όπως και τα
άλλα

Ε φυσικά, απο κακοτυχίες είμαι και ο πρώτος.....

Μην ανυσηχείς, όποτε μου αρέσει κάτι, πάντα και κάτι θα συμβεί για να το χάσω........

Αθανάσης
Ο Γκαντέμης

Παιδια γεια σε ολους με τιμα ιδιετερα που θυμηθικατε και ανεβασατε παλι το thread μου απανταω ολες τις ερωτισεις καταρχην Arno το θεμα ηταν φοβερο μου αρεσε παρα πολυ αν μειλαμε παντα για το τευχος Απριλιου, μετα athanasi ασε το πιατελι πηγε να μου το παρει ο αερας εφυγαν στριφωνια απο κατω και πηγα να το κλαψω ακομα δεν το εβαλα...λοιπον δεν ξερω αν ξαναεγραψα σε κανενα αλλο thread το story ετσι λοιπον ανεβηκα πανω απο εστυνχτο Καθαρη Δευτερα με τα βρακια που λενε 8.00 το πρωι περιπου με τα καστορια και ειδα τα παξιμαδια κομενα απο την βαση απο ενα παξιμαδι κρατιοταν πιατο μοτερ βαση τα εβγαλε εξω ο αερας οπωτε μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι εκει πανω η βαση θελει τσιμεντο και μετα ξανα το πιατο πανω οπωτε απο τοτε ειμαι χωρις πιατο και ενωειτε δορυφ. απο εκει και περα το διαβασα για το καναλι οτι ανοιγε και σε ευχαριστω πολυ που με θυμηθυκες αλλα δυστηχος δεν το πρωλαβενω μαλλον ειμαι ποιο γκαντεμης απο εσενα....
Τελος παντων για τους φιλους αυτο το ειχα δει μια μερα στο theaterkanal που πεζει κατι επαναλειψης του παλιου jazz club του ZDF και καποιος το εχει ανεβασει και youtube οπωτε σας αφεινω και με κατι....-bye-

http://www.youtube.com/watch?v=Xh1oekmUZTM

Ρε φίλε Satnick, τι γκαντεμιά είν αυτή ρε....

Φάγαμε τα νιάτα μας να δουλέψουμε τα μοτέρ και τώρα μας τα πήρε ο άνεμος?

Φίλε έχει ένα μονοτικό πολύ σκληρό που μοιάζει σαν τσιμέντο. Κάθε φορά που βάζεις παξιμάδι και βίδα, μόνο μέσα σε αυτό να το βάζεις.....

Αν ναί το πιάτο, το μοτέρ καταστράφηκε φίλε?