Που θα βρω jazz?

Σόρρυ που θα το πω (αλλά καλύτερα να το περιμένεις, παρά να σου ρθει ξαφνικά)
το κανάλι αυτό σε κάποια φάση θα κλειδώσει με viaccess2.6 όπως και τα
άλλα

Δυστυχώς βγήκες αληθινό γρήγορα σχετικά.
Mezzo HD μας τελείωσε από σήμερα ως FTA. Πλέον με Viaccess μόνο...:bigcry:

Δυστυχώς βγήκες αληθινό γρήγορα σχετικά.
Mezzo HD μας τελείωσε από σήμερα ως FTA. Πλέον με Viaccess μόνο...:bigcry:

Ναι Έκλεισε. Όπως το είπες....Πάντα έτσι μας κάνουν.

Αν γουστάρω Jazz έχει και amazon.co.uk που παραγγέλνω τα DVD /BluRay HD της αρεσκείας μου, η τα κάνω download απο το internet.....και τα παίζω..... Κουράστηκα με τα δορυφορικά.....

Κάποιοι λένε ότι όλα τα καλά στη ζωή είναι δωρεάν. Εγώ νομίζω θα τα παρατήσω όλα και θα αρχίσω να ασχολούμε με γκόμενες....Ελέυθερος είμαι.....Αν και ώριμος έχω πέραση ακόμη....

Έτσι και αλιώς τίποτα απ αυτά που ασχολούμε δεν μου φέρει το εχτρα εισόδημα......

Α ρε Θανάση.......

Απάντηση: Re: Που θα βρω jazz?

Ναι Έκλεισε. Όπως το είπες....Πάντα έτσι μας κάνουν.

Αν γουστάρω Jazz έχει και amazon.co.uk που παραγγέλνω τα DVD /BluRay HD της αρεσκείας μου, η τα κάνω download απο το internet.....και τα παίζω..... Κουράστηκα με τα δορυφορικά.....

Κάποιοι λένε ότι όλα τα καλά στη ζωή είναι δωρεάν. Εγώ νομίζω θα τα παρατήσω όλα και θα αρχίσω να ασχολούμε με γκόμενες....Ελέυθερος είμαι.....Αν και ώριμος έχω πέραση ακόμη....

Έτσι και αλιώς τίποτα απ αυτά που ασχολούμε δεν μου φέρει το εχτρα εισόδημα......

Α ρε Θανάση.......

Μην απελπιζεσε ρε μεγαλε Θαναση θα βρουμε μια ακρη...
Οσο για το αλλο πρεπει να βρεις ενα τροπο να τα συνδιασεις και τα δυο γιατι αν ασχολισε αποκλιστηκα με ενα απο τα δυο σε μια βδομαδα θα το βαρεθεις το εχω παθει γιαυτο στο λεω πρεπει να εχεις μια πικιλια...-bye-