doros AVClub Addicted Member 19 June 2006 1,411 Ηράκλειο Αττικής 20 June 2006 #1 Θα ήθελα να ανεβάσω ένα pps αρχείο για να δείξω κάτι που ανακάλυψα για το rainbow effect, αλλά δε με αφήνει σαν Invalid αρχείο. Υπάρχει άλλος τρόπος;
Θα ήθελα να ανεβάσω ένα pps αρχείο για να δείξω κάτι που ανακάλυψα για το rainbow effect, αλλά δε με αφήνει σαν Invalid αρχείο. Υπάρχει άλλος τρόπος;
mitnik Established Member 20 June 2006 268 20 June 2006 #2 Ανέβασέ το σε κάποιο site τύπου rapidshare,sendspace,mytempdir κ.α. και δώσε μας το link.
doros AVClub Addicted Member 19 June 2006 1,411 Ηράκλειο Αττικής 20 June 2006 #3 Έχω ήδη κάνει Post στην κατηγορία των προβολέων πως όποιος το θέλει να μου στείλει Pm με το e-mail του να του το στείλω. Θα κοιτάξω και τα site που λες.
Έχω ήδη κάνει Post στην κατηγορία των προβολέων πως όποιος το θέλει να μου στείλει Pm με το e-mail του να του το στείλω. Θα κοιτάξω και τα site που λες.
Νίκος Μπαβιόλης Supreme Member 16 June 2006 7,335 127.0.0.1 26 June 2006 #4 Ενεργοποιησαμε τα Doc και τα Pdf. Μπορεις να το κανεις κατι απο αυτα τα 2 και νατ ο ανεβασεις. Οριο 200kb
Ενεργοποιησαμε τα Doc και τα Pdf. Μπορεις να το κανεις κατι απο αυτα τα 2 και νατ ο ανεβασεις. Οριο 200kb
doros AVClub Addicted Member 19 June 2006 1,411 Ηράκλειο Αττικής 26 June 2006 #6 @ baviolis, ευχαριστώ αλλά είναι ένα κινούμενο pps, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα βόλευε σε doc ή pdf @ eleos, οκ γίνεται, αλλά αν δεν γίνεται κατευθείαν upload, καλύτερα όπως έγινε, δηλαδή αυτός που ενδιαφέρθηκε, μου έστειλε pm και του το έστειλα.
@ baviolis, ευχαριστώ αλλά είναι ένα κινούμενο pps, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα βόλευε σε doc ή pdf @ eleos, οκ γίνεται, αλλά αν δεν γίνεται κατευθείαν upload, καλύτερα όπως έγινε, δηλαδή αυτός που ενδιαφέρθηκε, μου έστειλε pm και του το έστειλα.