Predator: Killer of Killers (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Total voters
    2

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,371
Εκεί ψηλά.....
Predator-Killer-of-Killers.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Predator: Killer of Killers | First Look
Hulu

Last edited by a moderator:
Όντως, πολύ καλό. Αλλά με ενόχλησε που ξαφνικά οι εχθροί των Αμερικάνων στον Β'ΠΠ ήταν...οι Γάλλοι της Δημοκρατίας του Βισύ...Τέλος πάντων, καλό ήταν στο είδος του.

Δεν εχω καταλαβει το λογο δημιουργιας ενος καρτουν που δεν ειναι ουτε για παιδια, ουτε για μεγαλους.
Τα παιδια δεν μπορουν να το δουν για ευνοητους λογους και οι μεγαλοι παλι γιατι δεν υπαρχει λογος να δουν ενα ανιμέισον με
γραφικα της δεκαετιας του 80.
Και ειναι και λογικο που δεν κυκλοφορησε στις αιθουσες, ποιος θα παει να το δει;

Οπως ειπα ειδα μονο το μισο. Αλλα μου αρκει για να ψηφισω Πολυ καλη.

Οσο δε μου καθονται ολα οσα βγηκαν μετα τον μετα το πρωτο αντε και το δευτερο, τοσο αυτο με επαναφερει στο Πικτιουρ-Φανταζυ.

Βεβαια σε αυτο (δηλαδη οτι μου αρεσει αρκετα) συμβαλει το οτι δεν ειναι αυτα τα "μοντελισμενα" (βλεπε 3D) αλλα καθαρο δυσδιαστατο οπως τα καλα κομικς που διαβαταζαμε και τα ωραια κινουμενα σχεδια που βλεπαμε.

Ενταξει για τα τρισδιαστατα θα κανω καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις αλλα μονο για αριστουργηματα σεναριου συν απεικονισης κοσμου, οπως το Flow.

To συνιστω λοιπον σε οποιον αρεσει το ειδος της φαντασιας με αλοκοτα πλασματα ακομα και σε αυτους που δεν αντεχουν την συνεχεια του franchise.