Πρέπει να φωνάζουμε για τα πάντα??

bisbikoulas

Senior Member
3 December 2007
410
Αναρωτιέμαι...

Παραγγείλαμε ένα σετ κρεβάτι / αλλαξιέρα από το ΛΗΤΩ προ 2 μηνών σε αναμονή για την προσθήκη του νέου μέλους της οικογένειας μας. Η αλλαξιέρα η οποία ήταν ουσιαστικά μια μεγάλη συρταριέρα θα δεχόταν την προσθήκη ενός ξύλου (95 ευρα) το οποίο θα την μετέτρεπε σε αλλαξιέρα (όσοι έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σπορ θα με καταλάβουν) + ένα μοτίφ για να έρθει ασορτι με το κρεβάτι...

Πολύ ωραία, πληρώσαμε και βεβαίως βεβαίως ήρθαν τα έπιπλα χωρίς ούτε το μοτίφ ούτε τη προσθήκη...

"Ναι συγγνώμη, θα το ψάξουμε, δεν μας ήρθαν από Ιταλία και θα επανέλθουμε"...

Ο καιρός περνάει... "ναι ξέρετε, η προσθήκη έχει καταργηθεί από το εργοστάσιο στην Ιταλία και το μοτίφ θα μας το κάνουν χάρη να μας το φέρουν, σε κάθε περίπτωση θα ψάξουμε να βρούμε την προσθήκη αλλού και θα σας ενημερώσουμε"...

Ο καιρός ξαναπερνάει... και σήμερα... "η προσθήκη δεν υπαρχει πουθενά, και για το μοτίφ βλέπουμε"

Φταίω εγώ που εκνευρίστικα? έχω λάθος που τους είπα ότι το κατάστημα τους είναι άθλιο γιατί εγώ παρήγγειλα ένα συγκεκριμένο πράγμα και αυτό που παρέλαβα δεν είναι το ίδιο? επιτέλους πρέπει να φωνάζουμε για τα πάντα, και τα πάντα σε αυτό το μπ*%$&*λο για χώρα να είναι ερασιτεχνικά????

(προτείνω λοιπόν σε αυτό το thread να βγάζουμε το άχτι μας περιγράφοντας ερασιτεχνικές συμπεριφορές από "επαγγελματίες" άλλων εκτός του A/V χώρου)

θα με ενδιέφερε να μάθω την κατάληξη του θέματος με το ΛΗΤΩ ...!!

φρέσκο:

παραγγελία στρώματος από candia strom , πληρωμή, σε 5 εργάσιμες η παράδοση

την 8η εργάσιμη (προχθές) τηλεφωνο στο εργοστάσιο ...

-ε ... χμμ .... ξέρετε ...... η απεργία των τελωνειακών .... , μόλις λήξει μετά από 1-2 ημέρες θα το έχετε ....

-και καλά δεν μπορούσατε να ενημερώσετε ?????

-εε ... χμ..... έχετε δίκιο κύριε ......

για να δούμε ....... πώς θα πάει ...

* τα στοιχεία μου φυσικά υπάρχουν στο σωματείο ...., αν και προς το παρόν δεν είναι καταγγελία ......

βασικά....
με το καλό το μωρό
ναναι γερό και ....δεν ....τα παλιόξυλα...

Εμείς δηλαδή μωρά είχαμε αλλαξιέρες?

Μερσι...

Μπορεί να έχεις δίκιο, ας πάνε τα παλιόξυλα... αλλά ρε γμτ, δεν είναι φοβερό να μην μπορείς να κάνεις κάτι απλά, χωρίς drama που λένε και οι αγγλοσάξωνες!!!

Απάντηση: Re: Πρέπει να φωνάζουμε για τα πάντα??

Μερσι...

Μπορεί να έχεις δίκιο, ας πάνε τα παλιόξυλα... αλλά ρε γμτ, δεν είναι φοβερό να μην μπορείς να κάνεις κάτι απλά, χωρίς drama που λένε και οι αγγλοσάξωνες!!!

Τα λεφτά σου πίσω και πας αλλού.

Πολύ ωραία, πληρώσαμε και βεβαίως βεβαίως ήρθαν τα έπιπλα χωρίς ούτε το μοτίφ ούτε τη προσθήκη

παραγγελία στρώματος από candia strom , πληρωμή, σε 5 εργάσιμες η παράδοση

Συγγνώμη βρε παιδιά , την λέξη προκαταβολή , γιατί δεν την χρησιμοποιείτε ?
Προσωπικά πληρώνω μπροστά μόνο σε ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο .
Ότι υπάρχει σε αποθήκη , η στα κεντρικά , τότε μόνο προκαταβολή και αν είναι απαραίτητο .

Re: Απάντηση: Πρέπει να φωνάζουμε για τα πάντα??

Συγγνώμη βρε παιδιά , την λέξη προκαταβολή , γιατί δεν την χρησιμοποιείτε ?
Προσωπικά πληρώνω μπροστά μόνο σε ότι υπάρχει ετοιμοπαράδοτο .
Ότι υπάρχει σε αποθήκη , η στα κεντρικά , τότε μόνο προκαταβολή και αν είναι απαραίτητο .

κάρτα ...

καιρός να φύγει και αυτή ..... :flipout:

Καλύτερα να μην αρχίσουμε να λέμε τα "ναι είναι διαθέσιμο/ετοιμοπαράδοτο" στα τηλέφωνα,και το "λυπούμαστε καταργήθηκε,δεν σας τα πανε στο τηλέφωνο?" στο κατάστημα,γιατί στις συγκεκριμένες περιπτώσεις,μόνο αν μπεις με φορτηγό μέσα θα καταλάβουνε ότι δεν γίνεται να τρέχεις επειδή δεν είναι ενημερωμένα τα τηλ.κέντρα...

Αναρωτιέμαι...

Παραγγείλαμε ένα σετ κρεβάτι / αλλαξιέρα από το ΛΗΤΩ προ 2 μηνών σε αναμονή για την προσθήκη του νέου μέλους της οικογένειας μας. Η αλλαξιέρα η οποία ήταν ουσιαστικά μια μεγάλη συρταριέρα θα δεχόταν την προσθήκη ενός ξύλου (95 ευρα) το οποίο θα την μετέτρεπε σε αλλαξιέρα (όσοι έχουν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σπορ θα με καταλάβουν) + ένα μοτίφ για να έρθει ασορτι με το κρεβάτι...

Πολύ ωραία, πληρώσαμε και βεβαίως βεβαίως ήρθαν τα έπιπλα χωρίς ούτε το μοτίφ ούτε τη προσθήκη...

"Ναι συγγνώμη, θα το ψάξουμε, δεν μας ήρθαν από Ιταλία και θα επανέλθουμε"...

Ο καιρός περνάει... "ναι ξέρετε, η προσθήκη έχει καταργηθεί από το εργοστάσιο στην Ιταλία και το μοτίφ θα μας το κάνουν χάρη να μας το φέρουν, σε κάθε περίπτωση θα ψάξουμε να βρούμε την προσθήκη αλλού και θα σας ενημερώσουμε"...

Ο καιρός ξαναπερνάει... και σήμερα... "η προσθήκη δεν υπαρχει πουθενά, και για το μοτίφ βλέπουμε"

Φταίω εγώ που εκνευρίστικα? έχω λάθος που τους είπα ότι το κατάστημα τους είναι άθλιο γιατί εγώ παρήγγειλα ένα συγκεκριμένο πράγμα και αυτό που παρέλαβα δεν είναι το ίδιο? επιτέλους πρέπει να φωνάζουμε για τα πάντα, και τα πάντα σε αυτό το μπ*%$&*λο για χώρα να είναι ερασιτεχνικά????

(προτείνω λοιπόν σε αυτό το thread να βγάζουμε το άχτι μας περιγράφοντας ερασιτεχνικές συμπεριφορές από "επαγγελματίες" άλλων εκτός του A/V χώρου)

Ψυχραιμία,

να σας ζήσει το νέο μέλος!!
Τώρα για τα υπόλοιπα, είχα κι εγώ μια αντίστοιχη ταλαιπωρία ( ΗΡΑ ), πριν από 5 περίπου χρόνια στο παλιό φόρουμ ( AVFOROUM.GR), μάλλον έφτασε μέχρι τα αυτιά του ιδιοκτήτη και με πήρε τηλέφωνο ( όταν θέλουν σε βρίσκουν ),χωρίς πολλά - πολλά τα βρήκαμε, οπότε η συμβουλή μου, μακρυά από οτιδήποτε "επώνυμο", σε ότι έχει να κάνει με το παιδί!

Καταρχην να σας ζησει το νεο μελος , υγεια και παλι υγεια

Κατα δευτερον συμφωνω με τον Σιμο , προσοχη στα επωνυμα μαγαζια , πληρωνεις και το ονομα ,
στο 1ο παιδι το κρεβατι ηταν απο ενα μαγαζι στην Λενορμαν (κοντα στο καπνεργοστασιο) ,
μια βολτα σε αυτο το δρομο θα δεις ολο παρομοια μαγαζια , τα προιοντα τους ειναι τα ιδια που και αυτοι εφοδιαζουν τα μεγαλα αυτα καταστηματα , και σε τιμες πιο λογικες.

Edit : δε ξερω αν εισαι και απο Αθηνα ......
και φυσικα προκαταβολη και εξοφληση με την παραδοση

Last edited: