Presumed Innocent [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 1 12.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 2 25.0%
  • Καλή

Votes: 1 12.5%
  • Μέτρια

Votes: 4 50.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    8

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,348
Εκεί ψηλά.....

Apple TV | Imdb

"Ένας φρικτός φόνος αναστατώνει την Εισαγγελία του Σικάγο όταν ένας δικός της γίνεται ύποπτος
για το έγκλημα, την ώρα που ο ίδιος παλεύει να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Presumed Innocent — Official Teaser
Apple TV​

Last edited by a moderator:
Είχα καιρό να δω σειρά που δεν βασίζεται σε εφέ αλλά μόνο στην υπόθεση με τις λεπτομέρειες και αποχρώσεις του σεναρίου.
Αναμένεται ανατρεπτικό επεισόδιο σήμερα.

• Like
Reactions: vadergr
Έχω δει τα 7 από τα 8. Καλούτσικο άλλα κάτι λείπει. Ενώ είναι αρκετά τα επεισόδια δε δίνει βάθος στους ρόλους πέραν από τον βασικό του Τζίλενχααλ και καταντάει επίπεδη. Όσο την έβλεπα κάτι μου θύμιζε και ψάχνοντας βρήκα ότι είναι remake ταινίας του 1990 με τον Χάρισον Φόρντ. Καλύτερη η ταινία σε όλα τα επίπεδα. Θα τη περίμενα να είναι λίγο πιο ιντριγκαδόρικη, πιο μυστηριώδης ώστε να σε τραβήξει μέσα και να ψάχνεις να βρεις ποιος είναι ο ένοχος της ιστορίας. Δυστυχώς δε το κάνει αυτό, και μακάρι να βγω ψεύτης, νομίζω ότι στο τελευταίο επεισόδιο ο ένοχος θα είναι ο αυτός που δεν έδειξαν καθόλου και δεν υποψιαζόσουν καθόλου απλά για να δημιουργηθεί το εφέ της έκπληξης. Για εμένα μέτρια μέχρι στιγμής 6/10, to 7.7 του IMDB δε το καταλαβαίνω καθόλου, και θα περιμένω το τελευταίο επεισόδιο για να φιξάρω τη ψήφο μου

Έξυπνη ιδέα, καλό σενάριο, με ένα σχετικά απρόσμενο τέλος. Ο σκηνοθέτης το πάλεψε μεν σε πλάνα και λήψεις, ήξερε τη δουλειά του, αλλά η σειρά έχασε καθ' όλη τη διάρκειά της τον ρυθμό. Θα έλεγα κακή εκτέλεση συνολικά μιας καλής ιδέας. Την τελείωσα με πολύ ζόρι. Διασωθέντες οι πρωταγωνιστές Jake Gyllenhaal και Peter Sarsgaard· οι υπόλοιποι ήταν τραγικοί. O oρισμός της μέτριας.