Prismasonic HD-5000R Αναμορφικός

Status
Not open for further replies.

Jargon

AVClub Enthusiast
10 February 2008
867
ΑΘΗΝΑ
Πωλείται ο Prismasonic HD-5000R λόγω αναβάθμισης. Είναι το τελευταίο (μηνών) μοντέλο της Prismasonic με τηλεχειρισμό για pass-through mode από 2.40:1 σε 16:9.

Εδώ το review Alan Couger (ιδιοκτήτη του Αμερικάνικου AVS) για το συγκεκριμένο φακό.

Ο φακός που έχω κάνει 4.400 Ευρώ είναι 3 μηνών και τον δίνω 2.800 Ευρώ και εννοείται πως υπάρχει εγγύηση από Ελλάδα.

Last edited by a moderator:
Απλά να αναφέρω για όσους βλέπουν την τιμή στο Site της Prismasonic ότι δεν περιλαμβάνει ΦΠΑ.

Καλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για αναμορφικό? Μου κάνει εντύπωση γιατί είχα αρκετά pm από το AVS το αμερικάνικο και μόνο που ανέφερα ότι τον αλλάζω.

Πάντως αν κάποιος ενδιαφέρεται για φακό είναι ότι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής (μετά πάμε 5.500+) και δεν θα το άλλαζα αν μου έκανε απόλυτα στο χώρο μου κει το Throw ratio που θέλω.

Σκεφτείτε τον η τιμή είναι χώμα.

συγνωμη που επεμβαινω φιλε jargon αλλα εδω και διπλα μονο εγω και εσυ εχουμε τις απαραιτητες οθονες για χρηση με αναμορφικο.
ολοι οι αλλοι βλεπουν σε 16/9 .

Δυστυχώς έτσι είναι και τώρα θα βρεθώ με δύο αναμορφικούς γιατί την άλλη εβδομάδα έρχεται και ο Cinedigitar (Schneider).

Status
Not open for further replies.