Πρόβλημα 37PFL9732d/10 και Blu Ray

JeanJK

New member
29 November 2008
4
Καλησπέρα παιδιά..

Είμαι καιρνούργιος στο forum και η αλήθεια είναι οτι είναι τεράστιο και δεν ξερω αν ποστάρω στο σωστό μέρος..

Εχω φορητό υπολογιστή Sony με Blu-ray και τηλεόραση PHILLIPS 37pfl9732d/10 και θέλω να τα συνδέσω με καλώδιο HDMI. Η σύνδεση είναι επιτυχής και μπορώ να προβάλω την οθόνη του φορητού στην τηλεόραση..

Το πρόβλημα βγαίνει όταν στο φορητό Βαζω bluray TOTE μονο διακόπτεται η σύνδεση και μου λέει οτι η τηλεόραση δεν υποστηρίζει "protected content"..

Εχει κανενας καμια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει??

Σημείωση: Bluray βλέπω κανονικά στον υπολογιστή..

Οποια βοήθεια πολύτιμη...

Ευχαριστώ!

Να σαι καλά για την απάντηση... Αλλα δεν πολυκατάλαβα...

Υπαρχει λύση? Ειναι πρόβλημα της τηλεορασης ή του υπολογιστή...

Thanx!

Re: Philips 42-47PFL9732D/10

Κάτι συμβαίνει στην αλυσίδα του HDCP, και δεν σου δείχνει εικόνα. Κάποια συσκευή/λογισμικό δεν είναι HDCP συμβατό, και σίγουρα δεν είναι η τηλεόραση.
Αν βλέπεις στην οθόνη, δες μήπως κάτι συμβαίνει με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, και αν αναγνωρίζουν σωστά την τηλεόραση. Νομίζω μερικές κάρτες την nvidia (μπορεί να κάνω και λάθος) δεν αναγνώριζαν σωστά μερικές τηλεοράσεις, και το θέμα λύνονταν με επέμβαση στο registry.

Πρέπει να έχεις δίκιο... Θα σου γράψω κάτι αλλο και αν θες πες μου την γνώμη σου...

Ενας φίλος μου είπε οτι μάλλον είναι θέμα protection και μου είπε να χρησιμοποιήσω το AnyDVD που σίγουρα ξέρεις ποια είναι η λειτουργία του..

Όταν λοιπόν ανοιξα το Blu Ray μαζί με το AnyDVD, δεν διακόπηκε η σύνδεση όπως πρίν αλλα εδινε τον ήχο του Blu RAy αλλα με μαυρη εικόνα στο πρόγραμμα (δεν ειχα εκείνη την στιγμή Full Screen)

Βοήθησα καθόλου?

Και όντως η κάρτα γραφικών είναι nvidia GeForce 8600 GT GPU 256MB

Βασικά, εικόνα μόνο σε 1 οθόνη μπορείς να έχεις. Είτε στην οθόνη του λαπτοπ, είτε στην τηλεόραση. Όχι και στα 2 ταυτόχρονα. Πρέπει να ορίζεις κάθε φορά πια είναι η "κύρια" οθόνη. Το video θα πάει σε εκείνη...